Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Domatesli Makarna Sosu

Domatesli Makarna Sosu

SON BAHAR SOSU:)
Günlerdir blogunda sedece pasta ve tatlı görmekten içimiz bayıldı diyenleri duydum :)
İtiraf ediyorum kendim bildim bileli, mutfakta sadece kek, kurabiye ve pasta yapmaktan keyif alıyorum. Sağolsun canım annem evlenene kadar beni yorulmayayım diye pek mutfağa sokmayınca, evlendikten sonrada kayınvalidem yemek konusunda sürekli destek olunca, bana da gün doğmuş oldu:)
Ama bu halimden memnunmuyum? kesinlikle hayır...
Sürekli komşu blogları gezerek yemek konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Geriye dönüp baktığımda hiç bir konuda başarısız bir öğrenci olmadığım göz önüne alınırsa bu konudaki çabalarımda sonuçsuz kalmaz diye düşünmekteyim :)
Sevgili arkadaşlarım Fatoş ve Bahar, mutfakta benim tam tersim, yani kurabiye ve kek yapmayı sevmeyip ana yemek yapmayı çok seviyorlar ve bu konuda da inanılmaz başarılılar, kendilerini ana yemek öğretmenim ilan ettiğimden beri sağolsun desteklerini esirgemiyorlar benden:)
Geçen hafta sonu İlker ve Bahar ile otururken, Bahar; "Hadi, şöyle soslu bir makarna yapalım, hem de blogunda yayınlarsın" dedi ve ben kağıdı kalemi kapıp mutfakta yerimi aldım, hem yamaklık yaptım hemde onun göz kararı yaptığı sosu dikkatle inceleyerek ölçüleri not aldım.
Tarafımızdan test edilip, bilhassa eşim tarafından çok sevilmiş olan Bahar Sosunu umarım dener ve sizde seversiniz.

Malzemeler
  • 2 Adet (orta boy) Soğan
  • 2 Adet (orta boy) Domates
  • 4 Diş Sarımsak
  • 3 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
  • 2 Tatlı Kaşığı Acı Biber Salçası
  • 1 Yemek Kaşığı Sirke
  • 2 Yemek Kaşığı Krema (Tepeleme)
  • 1/2 Çay Kaşığı Karabiber
Yapılışı
  • Soğanları minik minik yemeklik şeklinde doğrayın ve 1 çay bardağı sıvı yağda kavurun. Soğanlar pembeleşip, şeffaflaşınca salçaları ekleyin ve 1-2 dk. daha kavurun.
  • Kabuklarını soyup, küp küp doğradığınız domatesleri ve file badem şeklinde doğradığınız sarımsakları ekleyin ve karıştırın.
  • Makarnayı haşladığınız (yağlı, tuzlu hatta bulyonlu) sudan, indirmeye yakın 1 su bardağı alın ve sosunuza ekleyin.
  • Kremayı ve karabiberide ekleyip, arada karıştırarak, domatesin çiğ tadı gidinceye kadar yaklaşık 10-15 dk. kısık ateşte pişirin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu