Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Çay Daveti Sofrası

Mevlid-4 Mayıs

AKRABALAR TOPLANDI...
Bu kadar kalabalık bir akraba grubu ile en son Ramazan ayında iftar sofrasında buluşmuştuk. Hafta sonu 18 kişilik çekirdek aile (!) grubumuza, tüm akrabalarda eklenince, gündüz hanımlar ile çocuklar ve akşam eşler ilavesi ile birlikte oldukça yoğun bir gün yaşandı evimizde.
"Yediğin içtiğin senin olsun, gördüklerini anlat" atasözümüzün tersine, blogun formatı gereği, hareketli günümüzden, doğal olarak yediklerimiz yansıyacak bloga:) Lafı fazla uzatmadan, detaylara geçiyorum.

Mevlid-4 Mayıs

Misafirlerin sayısı bir hayli fazla olunca, herkesin sevdiği çeşitlerden rahat rahat alabilmesi için masa düzenini mutfağa ve açık büfe olarak kurdum. Konsolun üzerinede içecek büfesi hazırladım. Herkes çayını, kahvesini kendi zevkine göre hazırladı, yiyeceklerde tabaklarda artıp, ziyan olmamış oldu böylelikle. Soframızda, fotoğraftakilerin haricinde Kısır ve Yaprak Sarma'da vardı. Eşim fotoğrafları çekip, hanımları baş başa bırakmak istediği için:) henüz hazırlık aşamasında olan Kısır ve Yaprak Sarma'nın tabakları boş olarak kaldı:) Sevgili kayınvalidem, kısır, yaprak sarma, açma ve irmik helvasını yaparak üzerimdeki yükü büyük ölçüde aldı. Siret Yenge'de patatesli böreği yapınca bana sadece tatlıları ve kurabiyeleri hazırlamak kaldı.

Soframızda nelermi vardı?

Mevlid-4 Mayıs

Sofranın yarısını tatlılar, diğer yarısını tuzlular olarak planladım. Bebek kurabiyeleri'nde kullandığım klasik kurabiye hamuruna kalıpla çiçek şekli vererek sundum, özellikle çocuklar onca çeşit arasında sadece bu kurabiyeye ilgi gösterdiler ve hatta içlerinden bir tanesi "çiçek kurabiye istiyorum" diye ağladı desem:)

Mevlid-4 Mayıs

Çilekli pasta'nın yanısıra birde çikolatalı pasta yapmayı düşündüm ama ikisi birden çok fazla olur diye, Havuçlu Kek yapıp üzerine çikolata sos döktüm.

Çilekli pasta ise kelimenin tam anlamı ile harika oldu, tam bir bahar pastası. Normalde misafirlerin yanında kendi yaptıklarımı övmeyi sevmem, hatta "şurası şöyle olsa daha iyi olurdu" derim hep, ama bu pastaya ben bile söyleyecek bir şey bulamadım, şahaneydi :) Pandispanyasını, yoğurtlu sade pandispanya tarifi ile hazırlayıp üçe ayırdım, kendinden nemli bir kek olduğu için ıslatmadım, ara kremasını da tiramisu kreması gibi hazırladım ve ara katlara bolca minik minik doğradığım çilekleri serptim, üstünüde krem şanti ile kapladım.

Elmalı Ay Çöreği

Elmalı Milföy Dilimleri

Körili Kurabiye

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu