Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Kahvaltı Sofrası

Seda'nın Kahvaltı Sofrası

SEDA'CIĞIMIN LEZZETLİ SOFRASI...
Hafta sonu yine gezdim, gezdim bir daha gezdim, gezmelere doyamadım :) Adaş şekerimin dediği gibi, "mutfağa sadece su içmek için girdim" :)
Eşimle birlikte, bu yıl, geçen yılın acısını çıkarıyoruz sanki. Özellikle son haftalarda havalarında şahane olmasının etkisi ile içimiz kıpır kıpır :)
Hafta sonu konuk olduğumuz sofralardan biri de Seda'cığımın sofrası idi. Sohbet o kadar tatlıydı ki, saat on bir gibi oturduğumuz sofradan, dört gibi kalktık :) Sonrasında yediklerimizi eritebilmek için ise iki saat yürüyüş yaptık :)
Seda'cım iki yaşındaki kızı; Beren şekerime rağmen çok cici bir masa ve nefis yiyecekler hazırlamıştı bize.
Blogum olmasına en çok sevindiğim konulardan biride, özel günlerin kayıt altına alınıyor olması. Böylelikle, yaşanan güzellikler ve edilen teşekkürler sadece dün ile sınırlı kalmıyor, hem buradan kalıcı bir teşekkür edebiliyorum hem de aylar sonra arşive bakarken tatlı bir gülümseme oluyor yüzümüzde.
Seda'cığım, bir kez daha ellerine sağlık, Ender bey; dilimlenmiş ekmek nefisti, seninde ayaklarına sağlık, kesene bereket :)

Seda'nın Kahvaltı Sofrası

Maydanoz yatağında :) çeşit çeşit peynirler, biberiye ve kurutulmuş domates ile süslenmiş zeytinler.

Seda'nın Kahvaltı Sofrası

Kahvaltımızın sıcak çeşitleri; çöp şişte ızgara yapılmış sucuk ve kaşar, kızarmış hellim peyniri ve fotoğrafta görülen pratik pizzalar'dı. Uno çavdar ekmeği, sosis, domates, kaşar ile hazırlanmıştı ve lezzeti nefisti. Beni yıllar öncesine, okul sonrası eve gelince yaptığımız fırında peynir-ekmek'lere götürdü :)

Seda'nın Kahvaltı Sofrası

Tatlı Büfesi :) Tahin, pekmez, bal, çeşitli reçeller ve kuruyemiş, kuru meyveler ile tatlı final yapıldı.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu