Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Baharatlı Krem Peynirli Kanepe

Baharatlı Krem Peynirli Kanepe

ÇİÇEK DEMETİ GİBİ...
Şık görünümlü, yapımı azıcık el oyalayıcı ama sunumu çok keyifli bu kanepelerin…
Çiçek buketine benzeyen görünümleri ile sofranızı süslüyorlar.
İster kahvaltı sofralarınızda, ister çay sofralarınızda, davetlerinizde, çocuk doğum günlerinde…
Her organizasyon için uygun. :)
Ben taban olarak; Eti Tadında marka bisküvi kullandım, peynirli olan çeşidinden.
Anneme göre pastanede satılan minik sandviçler ile de çok güzel olurmuş bu sunum.
Baharatlı krem peynir ve domates daha çok yakışır, minik sandviçlere ya da dilimlenmiş baget ekmek dilimlerine dedi :) Aklınızda olsun.
Peynir olarak labne peyniri de kullanabilirsiniz, ben biraz yoğun, deyim yerinde ise ağza bulaşan lezzetleri sevdiğim için sade krem peynir kullandım. Kıvamını da birazcık mayonez ekleyerek incelttim.
Baharat olarak Zehra’cığımın Almanya’dan getirdiği karışık baharatı kullandım, bu tarz karışık baharatınız yok ise; göz kararı kekik, fesleğen, ezilmiş sarımsak, pul biber gibi baharatlar ile kendi karışımınızı yapabilirsiniz.
Çekirdeği çıkarılmış ikiye bölünmüş siyah zeytin ile de süslenebilir, hazır satılan dilimlenmiş siyah ya da yeşil zeytin ile de…
Her zamanki gibi yaratıcılığınız hayal gücünüz ile sınırlı :)

Malzemeler (ortalama 50 kanepe için)
  • Yuvarlak Tuzlu Bisküvi
  • 2 Yemek Kaşığı (tepeleme) krem peynir
  • 1 Yemek Kaşığı Mayonez
  • 1 Tatlı Kaşığı Baharat Karışımı
  • Domates ve Maydanoz (süslemek için)

Yapılışı

  • Peynir, mayonez ve baharatı iyice karıştırın.
  • Bisküvilerin üzerine sürün ve domates, maydanoz ile süsleyerek servis yapın.

Not;

  • Peynirli karışım bisküvileri yumuşattığı için, kanepeleri servisten hemen önce hazırlayın.
  • Ertesi güne kalmış kanepeleriniz var ise; fırının ızgara seçeneğinde peynirler eriyinceye kadar ısıtın. Hem bisküviler tekrar kıtırlaşıyor hem de kahvaltıya minik pizzalarınız oluyor :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu