Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Mim: İzlediğim diziler

Yine bir mim. Narsist Prenses şu yazısında beni mimlemiş, sağ olsun.

Behzat Ç: İlk sezondaki tadı ikinci sezonda henüz yakalayamamış olsa da severek izliyorum Behzat amirimizi. Yaptığı göndermeleri ve sistemi eleştirmesini çok seviyorum. Geçenlerde düğünü oldu amirimizin, Türk aile yapısına uygun bir hale getirdiler adamı resmen! :D Yakında alkol yerine süt içerse şaşırmam :P Yine de evlenmesine itirazım yok tabi :) İlk sezonun tüm bölümlerini izlemediğim için hala Akbaba’nın hikayesini bilmiyorum -ilk sezonda değinildi mi onu da bilmiyorum- ama her hafta yeni bir kırıntı öğreniyoruz bu karakterle ilgili, merakla takipteyim. Ayrıca bu sezon diziye dahil olan Aziz karakterini çok sevdim. 

Repliklerine bayılıyorum, hele de şuna: “Özlemez olur muyum be Suna! Kulağımı kaşıyordum ben onunla!” :D İzleyenler bilir bu sahneyi ahah :D






Suskunlar: İlk bölümden beri gözümü kırpmadan izliyorum sayın seyirciler! Önce kitabı sonra filmi ve ardından diziyi izleme planım kitabı bulamadığım için askıya alınsa da diziyi seviyorum. İnsanın içine işleyen bir konusu var, flaşhbacklerde içim gidiyor her defasında hele de Ahmet Kaya müziği de eklenince of ki of… Diziyle ilgili tek sıkıntım sonradan ayarını bozacakmış gibi durması. İnşallah senarist amacından sapıp diziyi mahvetmez. Replik: “Bize ne yaptılar unuttun mu?”


Yalan Dünya: İzlemeyi bıraktım sayılır, yarım-yamalak izliyorum her hafta. Avrupa Yakası gibi sarıp sarmalayan müptelası yapan bir dizi olmadı benim için. Çağatay ve Açılay karakterine bayılsam da Orçun’a gülsem de üç karakterle olacak iş değil, genel anlamda güldüğüm ama yine de bi’ şeylerin eksik olduğu izlense de olur izlenmese de olur kıvamında bi’ dizi şimdilik. Keşke Burhan karakteri diziye dahil olsa, ne bileyim Reis/Dursun karakteri gibi sektör ve muhit değiştirmiş olsa falan… Tadından yenmezdi vallahi! Replik: “Ooo, yoooo!”

“İzlemeyi istediğim”

2Yaka1İsmail: Dün başladı bu dizi, Pazar günleri ekranda olacakmış. Dün anneler günü sebebiyle TV sürekli açık olmasına rağmen kalabalık bir ev ahalisinden dolayı kimse doğru düzgün izleyememiş olsa da Erdal Özyağcılar’ı Yabancı Damat dizisinden beri severim ve bu diziyi sırf o adam için izleyeceğim gibi. Güzel dizidir umarım.



Seksenler: 80 döneminin çocuğu değilim ama o yılları komedi türü olarak izlemek çok eğlenceli. Öyle bir geçer zaman ki ile aynı gün yayınlandığından izleme fırsatım pek olmuyor ama özetleri ara ara izliyorum, güzel bir dizi.

Narsist anne sebebiyle izlediklerim kategorisi açmış, benim eksik, ben de açıyorum:

“Ev ahalisi sebebiyle izlediklerim”

Muhteşem Yüzyıl: Tarihi sevmem, tarihi yapımları da sevmem dolayısıyla ama 1564165 saatlik dizi özetini her hafta annemlerle birlikte izliyorum. Şehzade Mustafa hatrına izlenirmiş aslında bu dizi, Mehmet Günsür forever :P Hürrem’in şımarık, kendini beğenmiş, ukala kızına nasıl tahammül ediyor bu dizinin izleyicileri ilginç.


Öyle Bir Geçer Zaman Ki: Berrin karakterinin sürekli ağlak halde olması hiç izlenesi bir görüntü değil şahsen, nasıl iki erkek bu salak kız için kavga halinde anlamıyorum. Dizi fazla dramatik fazla klişe fazla yeşilçamvari fazla yani…

"Nasıl izlendiğine akıl erdiremediklerim"

Firar: Abim bu dizi için bıyıklılar dizisi diyor, dikkat edince cidden öyle! :D

Akasya Durağı: Eskiden Çiçek Taksi vardı ki severek izlerdim bu dizi güya onun çakmasıymış peh! Cennet mahallesinin çakması daha çok ya da uyarlama diyelim :D Neyse…

Beni Unutma ya da Unutma Beni: Bu dizi var ya bu dizi aman Allah’ım! Ne zaman fox’u açsam ya bu dizi var ya da su gibi var. Fox’u tv’den silmeme az kaldı. Nenem es kaza bu diziye denk gelecek diye ödüm kopuyor! Çünkü bu dizi inanılmaz karışık. İsviçreli bilimadamlarının senaristleri ve dizi izleyicilerini incelemesini istiyorum! İnternette devamını başkasının yazdığı hikayeler olur ya bu da onlara benziyor. Bence her bölümü farklı kişi yazıyor, dizinin bir sonraki bölümünü kimse bilmiyor! Doğaçlama ilerliyor anlayacağınız ahah :D Salak kardeşim maalesef bir ara bu diziyi izliyordu -nasıl olduysa saçma olduğunu anlayıp izlemekten vazcayabilmiş!- kardeşim izlerken ben de izlemek zorunda kaldığımdan şu kim diye sorunca kardeşimdenden gelen cevap: “Başroldeki kadının kardeşinin kocası aynı zamanda başroldeki kadının eski kocası, bir de başroldeki adamın annesinin kardeşinin sevdiği adam yok kadın sevmiyordu pardon adam seviyordu ya da…”

“-Tamam, sus! Sormadım hiçbir şey!”

Beyin sağlığına zarar bu dizi.

Bu mim burada biter, tenk yuu Narsist :)

Mimi Sadece Deniz, Selocan, Mikal Zia ve Deniz'e paslıyorum. Kolay gelsin dostlar :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu