Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Umut'tan beri kalesi gole kapalı


La Liga takımı Real Madrid'in kalecisi İker Casillas, gol yememe rekorunu 772 dakikayla geliştirdi.
İspanya Kral Kupası (Copa del Rey) yarı final ilk maçında Atletico Madrid'i 3-0 yenen Real Madrid'in
deneyimli file bekçisi Casillas, gol yememe rekorunu 772 dakikaya çıkardı.
En son 27 Kasım 2013 tarihinde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 4-1 yendikleri maçta Umut Bulut'tan gol yiyen Casillas, oynadığı son 8 maçtır kalesinde gol görmüyor.
Real Madrid'de Diego Lopez'in ardından ikinci kaleci olan ve sadece Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarında forma giyen Casillas, bu performansını devam ettirmesi halinde Brezilya'nın evsahipliğinde bu yaz düzenlenecek Dünya Kupası'nda, İspanya Milli Takımı'nın kalesini koruyacak gibi görünüyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu