Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

iPhone 6’nın Görüntüleri Sızdı

iPhone 6’nın Görüntüleri Sızdı

Siz de iPhone 4’ten sonra takibi bırakan eski mobil heveslilerindenseniz bu haberimiz sizi pek ilgilendirmiyor ama bir komünite var ki her türlü Apple haberini anında duymaya, her yeni Apple ürününü hemen almaya meraklı. Lafım yadırgamaktan ziyade şaşırmak üzerine. Zira çevremde hala iPhone’u olup hiç uygulamaya yüklememiş onlarca kişi var. İnsan hayret ediyor.

Sızdırılan resimlere göre iPhone 6 daha önce de dedikodulara konu olmuş şekilde daha ince ve daha uzun gövdeye sahip. Arka koruyucu kasa ise alüminyum. Kamera ise şaşırtıcı şekilde altıncı jenerasyon iPod Touch’lar ile benzerlik gösteriyor.Hayret bir kenara, gelelim iPhone 6 hakkındaki son duyumlara. Çinli internet sitesi Weibo’da bugün paylaşılan fotoğraflar, iPhone 6’nın neye benzediği konusunda yeni dedikoduların fitilini ateşledi. Resmi yükleyen kişiler, gizli çekimlerin direkt olarak Foxconn’dan iletildiğini söylüyor. 

En son açıklamalara göre ise iPhone 6’nın Eylül ayında ve iki farklı boyutta yayınlanacağını biliyoruz.

Berkan Cesur, hala Phone 4 kullandığı diyarlardan bildirdi
.




















Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu