Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Avira Free Antivirus 14.0.7.306 Final TR | Katılımsız



# Avira Free Antivirus, bilgisayarını virüslere, truva atlarına, kimlik hırsızlarına, solucanlara, zararlı programlara ve çok daha çoksına karşı güvenliğini sağlamak isteyen kullanıcılar için tasarlanmış olan güçlü ve bedava bir antivirüs uygulamasıdır.
Kullanıcılara son derece iyi organize edilmiş bir kullanıcı arayüzü ve en son çıkan tehditlere karşı sürekli olarak yenilenen bir antivirüs veritabanı sunan uygulama, oyunu kendi kurallarına göre oynamak isteyen kullanıcıların bir numaralı tercihidir. Kolay kullanımlı ve anlaşılır bir kullanıcı kullanıcı arayüzüe sahip olması sebebiyle, her seviyeden bilgisayar kullanıcısı tarafından rahatça kullanılabilecek olan Avira Free Antivirus, karışık ayarları bile kolay bir biçimde kullanıcılarına sunmaktadır.
Basit bir kurulum aşamasının sonrasında kendiliğinden çalışmaya başlayan ve sistem güvenliğinizi sağlayacak olan Avira Free Antivirüs, kurulum anında Windows Güvenlik Duvarı'nı kapatmanız konusu ile ilgili size bir tavsiye sunmaktadır. Bu noktada karar tamamıyla size kalmış. İster Windows Güvenlik Duvarı'nı iptal ederek Avira'nın size sunacağı güvenlik duvarını kullanabilir, dilerseniz de Windows Güvenlik duvarıyla yolunuza devam edebilirsiniz. Bu noktada benim sizlere tavsiyem Windows Güvenlik Duvarı'nı da Avira Free Antivirüs'ün güvenlik duvarını da aktif olarak kullanmak için Windows Güvenlik duvarını kaldırmamanızdan yana olacak.
Bilgisayarınızı tehlikelere karşı tarama hızı normalin son derece üstünde olan uygulama, virüslere karşı bilgisayarınızı son derece çabucak taramaktadır. Tabii bu noktada bilgisayarınızın üzerinde bulunan veri miktarı ve olası bir virüs salgını tarama süresinin uzamasına yol açacaktır. Yerel sürücüler, mahalli hard diskler, menfaatilabilir sürücüler, Windows sistem dizini, tam sistem taraması, hızlı sistem taraması, belgeler, etkin prosedürler ve elle seçim gibi çoğu tarama opsiyonuni kullanıcılara sunan Avira Free Antivirüs, bu yönüyle son derece kullanışlıdır.
Gerçek zamanlı tarama özelliği vasıtası ile dışarıdan gelebilecek olan birçok güvenlik tehdidine karşı bilgisayarınızı koruyacak olan uygulama, internet ve e-postalar için de güvenlik desteği sağlamaktadır. Ayrıca kendi güvenlik duvarı vasıtası ile, bilgisayarınızda belirleme ettiği şüpheli etkinlikleri ve programları da engel olan Avira Free Antivirüs, gerçekten etkin bir koruma sağlamaktadır.
Şık ve sade kullanıcı kullanıcı arayüzü, anlık virüs koruma özelliği, sürekli olarak yenilenen veri tabanı, e-posta ve internet koruması, farklı tarama seçenekleri, Türkçe dil desteği, bedava olması ve daha saymadığımız çoğu nedenden kaynaklı Avira Free Antivirüs, bilgisayarını bütün tehlikelere karşı güvende tutmak isteyen kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olmalı.

.: Özellikleri :.
# Avira Free Antivirus Özellikleri:
# Gerçek zamanlı koruma
# E-posta ve internet koruması
# Zararlı programları ve etkinlikleri önleme
# Reklam ve casus programlara karşı etkili koruma
# Tek tıklamayla virüs temizleme
# Kolay kurulum ve kullanım
# Kullanıcı dostu şık ve modern kullanıcı arayüzü
# Ücretsiz

.: Kurulum Bilgileri :.
Boyut: 135 Mb
Sıkıştırma: rar / Şifresiz
Dil: Türkçe
Kullanım: Full Sürüm
Platform: Windows XP / Vista / 7 / 8 / 8.1 [x86 & x64]


.: Kurulum Notları :.
Kurulumdan Önce Sisteminizi Temizleyiniz.
"Kurulum Tamamlandı" Yazısını Görene Kadar Bekleyiniz...


http://www.solidfiles.com/d/4dca50a9d4/Avira_Free_Antivirus_14.0.7.306_Final_TR.rar



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu