Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Hayatımız Pek Bir Android!






Bu aralar yazacak bir şey gelmiyor aklıma.Dondu beynim.Bir virüs taraması yapabilsem keşke.Hayır o kadar düşünceler geliyor gün içinde ama klavye başında kaçıyorlar.Sanki beynim tarama geçmişini temizliyor.

Şimdi düşündüm de biz de androidler gibi özelliğimiz olsa acaba ne olurdu?
Unutmak istediğimiz anıları 'Geçmişi Temizle' ile temizleyebilseydik..Bence ilk düşündüğünüz zaman "ne kadar da güzel fikir" diyeceksiniz fakat biz onlar olmasa ne yaparız?,
Hatalarımızı silsek tekrar yapar,tekrardan aynı acıyı yaşarız.
Yalnız androidlerdeki gibi 'Clean Master' uygulamamız olsa gereksiz insanları bir tuşla hayatımızdan çıkartabilsek.Wow!!İşte bu bence çok iyi olurdu.Hem gereksiz olanlar her zaman androidi de,insanı da yavaşlatmaz mı?sorun teşkil etmez mi?Tabii ki eder.
Ömrümüzü tüketenler,yaşam enerjimizi harcayanlar için de lazım bir uygulama.İndirebilsek keşke..Ne mi o? Tabii ki de 'Battery Doctor'.
Ya en iyisi biz toptan bir virüs programı yükleyelim hepsini silelim hayatımızdan.Kötü anılar kalsın ama kötü insanlar onlar hiç çekilmiyo.
Bunu program indirmeden de yapabiliriz.Hayatımıza virüs olanları çıkarttık mı! ya da herkes insan gibi davrandı mı!...İşte o zaman android olmamıza gerek kalmaz.

Başladım mı yazabiliyormuşum demek.Bendeki sorun başlayamamakmış.
Neyse teknolojiyi Asya kadar seven insandan bu beklenirdi zaten...Neyse hepinize tekno günler dilerim...


                                                                                                               AndroHanHan

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu