Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Aile İşi (Dizi)

Kore dizi uyarlaması, esinlenmeleri bitmiyor, bitecek gibi de görünmüyor. Hala dizilerin alınıp uyarlanmasından yanayım ama birazcık abartıya kaçmaya başlamadı mı sizce de? Yani git gide senaristler tembelliğe, yapımcılar ise basite kaçmaya başladılar. Bu yüzden de bu beni tedirgin ediyor. Üreticilik, yaratıcılık yerini hazıra konulan tüketici aldı. Daha fazla orijinal sıfır konuların olduğu diziler, hayal gücü gelişmiş Türk senaristlerin çıkması dileğiyle. 
***
Diziye gelirsek; 
Bad Family (Fake Family Service ) dizisinin uyarlaması olan Aile İşi benim açımdan sınıfta kaldı. Açıkçası hiç beğenmedim. Usta oyuncular olduğu halde uyumlarından kimyalarından hiç hoşlanmadım. Füsun Demirel ve Hasibe Eren'i artık aynı dizide görmekten bıktım. Ne kadar farklı rollerde oynasalarda Sıdıka ana-kız havasından kurtulamıyorlar. Ufuk Özkan'ın Geniş aile dizisinde canlandırdığı Cevahir Kirişçi karakterinden bir türlü çıkamaması, Murat Akkoyunlu'nun da bütün oynadığı dizilerde hep aynı rol modelini alması ve sanki diziler değişse de hep aynı rolde oynuyormuş hissi vermesi de çabası. Sizde şaşırdınız değil mi ilk defa usta oyuncuları eleştiriyorum. Fakat gerçekten bu sefer öyle sıkıcı yapmışlardı ki oyuncular diziyi zor izledim yazabilirim. Normalde hep senaryolar dizileri sıkıcı yapar oyuncular toparlardı ama bu dizide tam tersi olmuş. Sadece Pelin Akil 'i beğendim. Kız gerçekten her rolü farklı oynayabiliyor bu rolüyle de bambaşka biri olmuştu. Tabi ki beğenen, seven ve izleyen vardır ama beni açmadı. İzlemeyi düşünmediğim diziler arasında çoktan yerini aldı bile. Siz beğenenlere iyi izlemeler.


Dizi reytinglerde yayın zamanı 5., tekrarı ise 23. oldu.

Aile İşi

Tür: Komedi, Aile. Dram
Senarist: Özgür Evren Heptürk
Yönetmen: Jale Atabey
Yönetici yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Yapım şirketi: NTC Medya
Kanal: ATV
Günü: Çarşamba
Saati: 20.00
Başlangıç tarihi: 17 Şubat 2016
Konu:
Hafızasını kaybetmiş küçük Ece'nin gerçek ailesini hatırlayabilmesi için ailesine benzeyen kişilerden kurulan sahte bir ailenin Ece'ye geçmişini hatırlatabilmek için uğraşlarını anlatan bir hikaye.

Oyuncular:
Ufuk Özkan
Pelin Akil
Füsun Demirel
Hasibe Eren
Murat Akkoyunlu
Can Bonomo
Sait Genay
Osman Wöber
Mine Kılıç
Şafak Karali
Özgür Emre Yıldırım

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu