Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Film Önerisi: Assalamualaikum Beijing

Uzun bir aradan sonra yazmak istediğim ilk yazı,izlemek istediğim fakat işlerimden dolayı ertelediğim film hakkında olacak.
Yorum yapmadan önce filmimizi inceleyelim.

Filmin Adı:Assalamualaikum Beijing
Türü:Dram,Romantik
Dil:Endonezya Dili
Oyuncular:
Revalina S.Temat:Asmara
Morgan Oey:Zhong Wen

HanHan Tanıtımı ve Yorumu:
Film;Endonezyalı müslüman kızımızın,nişanlısı tarafından aldatıldığını öğrenmesi ve düğünü iptal etmesi ile başlıyor.
Bunun üzerine Esma yani esas kızımız,kilometrelerce uzaktaki Çin'e arkadaşının yanına hem ziyaret hemde gazetede çalışmak için gidiyor.
Ülkeyi dolaşırken müslüman bir kızın gözünden Çin'i, gazetedeki "Assalamualaikum Beijing"isimli köşesinde yazıyor.
İlk gezisi esnasında tek başına otobüse bindiğinde, Zhong Wen isimli rehber olan bir genç ona yardım ediyor.Bu yardımdan bir süre sonra, tekrar karşılaşacak olan Asma ile Zhong Wen'in hikayesi bu şekilde tanışmaları ile başlamış oluyor....

Siteye eklenince, bahsedilen konuyu okur okumaz izlemeliyim dedim.Ama bir takım kişisel sebeplerden dolayı erteledim ki bugüne ve şubat ayının ilk yazısına kısmetmiş.
Film beni baya etkiledi nedense.Yeri geldi gözü yaşlı,yeri geldi kalp kalp bakan gözlerle izledim.
Film izlemek isteyenlere tavsiyemdir.Şimdiden keyifli seyirler dilerim.
Filmi çok sevdiğimden,bildirimimde adetim olmasa da,azcık spoiler içeren repliklerden paylaşıp yazımı nihayete erdiriyorum.

*Filmden kareler olduğu için çok az spoiler içerebilir.*

*Korefanları her yerde :)




*İsmim geçti sanki ;) 

*Bu ve bu gibi merak ettiğim İslami konularda unutulmamıştı.



*Esma'nın burada verdiği cevap çok hoşuma gitti.

*Her Şeyde vardır bir hayır!

* Sevdim bu düşünceyi ^_^

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu