Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Kış Güneşi (Dizi)

Yine bir dizi yine bir uyarlama. Gün geçmiyor ki bir Kore dizisi uyarlama olmasın diye yazmaktan ben sıkıldım senaristler ve yapımcılar kolaya kaçmaktan sıkılmadı. Fakat bir gerçek var ki bazı uyarlamalar gerçekten çok güzel oluyor. Bu dizinin de orijinalini izlemesem de, orijinal bir diziymiş gibi izledim. En ufak bir potluk, sırıtan bir sahnesi yoktu. Oyuncular bile o kadar doğru seçilmişti ki bana yapmacıklık hissi vermedi. Aslı Enver ve Şükrü Özyıldız'ın uyumuna bayıldım. (ALLAH herkese Aslı Enver şansı versin amin.) Kimyaları o kadar uyuşmuştu ki gerçeklik algısı tavan yapmıştı. Belki de bu uyarlamayı bu kadar iyi yapan ikisinin uyumuydu. Tabi ki bu durum usta oyuncuların da desteğiyle de zirveye ulaşmıştı. En azından dizi benim gözümde devleşmişti. Gerek oyunculuk, gerek seçilen mekanlarla dizi dolu dolu hale gelmişti. Normalde Türk dizilerinin müziklerinden hoşlanmam ama bu dizinin müziklerinden de çok hoşlandım. Çok fazla yazıp tadının kaçırmaya gerek yok . Bence zaman kaybetmeden diziye başlamalısınız.
 Umarım dizi iyi reytinglerle çok tutulur ve kısa sürmez. 
Dipnot: Buhwal / Resurrection dizisinden uyarlanmıştır.
Dizi reytinglerde,  yayın zamanı 28, tekrarı ise 44. olmuştur. 

KIŞ GÜNEŞİ 

Tür: Dram, Romantik
Senaryo: Ayça Mutlugil, Alev Toprakoğlu, Erkan Çıplak, Hale Çalap, Tuba Bilir
Yönetmen: Murat Onbul
Yapımcı: Endemol Shine Türkiye
Kanal: Show TV
Gün: Salı
Saat: 20.00
Başlangıç tarihi: 23 Şubat 2016
Konu:
Efe ve Mete ikizlerdir. 7. yaş günlerinde Nisa ve Mete oyun oynarlarken Efe hiç olmadık bir olaya şahit olur. Bunu babasına anlatmak ister ve arabasına saklanır. Tüm ev halkı Efe'yi ararken babası bir telefon alır ve arabaya biner.Fakat onu bir tuzak beklemektedir. Bu tuzak da Efe'nin babası ölürken Efe kurtulur ve hafızasını kaybeder. Bu olayın üzerinden 20 yıl geçer. Günümüze geldiğimizde herkes Efe'nin öldüğünü düşünmektedir. Mete, Nisa ile evlenmiş aile şirketinin yöneticisi olmuştur. Efe ise balıkçıdır. Bir gün babasının katili ülkeye geri döner, ikizleri birleştirir ve intikam planları işlemeye başlar.
Oyuncular: 
Şükrü Özyıldız 
Aslı Enver
Şenay Gürler
Başak Parlak
Mahir Günşiray
Hakan Boyav
Hakan Gerçek
Berrak Kuş
Gamze Süner Atay
Mehmet Esen
Buse Varol
Emre Bulut
Okan Selvi
Burak Çimen
Kubilay Çamlıdağ
Merve Han

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu