Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Monster Konusu ve Oyuncuları 2016

korean drama 2016
monster
Melodram türünde 50 bölümden oluşacak dizinin başrollerinde Kang Ji Hwan, Sung Yu Ri, Park Ki Woong ve Soo Hyun yer alıyor.

Bölüm sayısı fazla olduğundan aksiyonun yavaş ilerleyeceğini düşündüm ama yanılttı! Kang Ji Hwan'ın oyunculuğunu sevdiğim için ilk bölümü izleyeyim dedim sonra devamı geldi...

monster kdrama
Sung Yu Ri and Kang Ji Hwan
Dizi Kang Ki Tan ~Kang Ji Hwan ve ailesinin geçirdiği trafik kazası ile başlıyor. Kazada hem anne ve babasını hem de gözlerini kaybediyor. Bir anda muhteşem hayatı alt üst oluyor. Kaza mı, komplo mu? 

Teyzesinin ve eniştesinin kontrolü altında mirasına sahip çıkmak zorunda kalır. Kazadan sonra kimseye güvenemez. Teyzesinin aldığı kararlara dahi hep şüpheci yaklaşır. Annesinden kalan pataloji hastanesini ise satmayı hiç düşünmez ama elindekilere sahip olmak için can atan prosedürleri çok iyi bilen, savcı eniştesine direnebilecek mi? 

Gözleri görmüyor ev ve iş yerinde çalışanlar dahi herkes arkasından iş çeviriyor. Agresifliği gittikçe artıyorken işe aldığı Cha Soo Yeon'a ~Sung Yu Ri olan duyguları değişmeye başlıyor...Tek güvendiği kişi oluyor...

Cha Soo Yeon and Kang Ki Tan
ikilinin gençlik halleri
Bir gün esrarengiz bir olayla teyzesini kaybeder akabinde mirasını... İkinci kez ölümle karşı karşıya kalır. Varlıktan yokluğa geçişi çok hızlıdır. 

Kang Ji Hwan, Kang Ki Tan
Kang Ki Tan
İntikam arzusu ile hayata tutunur. Öfkesi büyüktür. 

Kaybettiklerini ve ailesinin intikamını almak için kimlik değiştirir. Ummadığı yerden destek gelince de tam donanımlı olarak elit sınıf ile yüzleşmeye hazır hale gelir. Hastanesini ele geçiren ve eniştesinin de bünyesinde yer aldığı Dodo grubunun çalışanı olmak için iş başvurusunda bulunur. 

park ki woong
Do Geon Woo
Avukat adayı olarak ön görüşmeyi atlatır, eğitimleri de geçer. Zekası ile herkesi kendine hayran bırakır. Dodo  grubunun güvenini tamamen kazanır ama amacı eniştesinin de güvenini kazanmaktır. Ama hiç de kolay olmayacaktır.

Eniştenin hedefleri ise başkadır... Kang Ki Tan'ın yer aldığı stajyer grupta favorisi, destek olduğu, kimsenin bilmediği Dodo grubun gayri meşru çocuğudur. (Do Geon Woo ~Park Ki Woong. )

Kkang Ji Hwan and Park Ki Woong
Do Geon Woo ve Kang Ki Tan
ajan 1 ajan 2 :) 
İkili eğitimlerde, sınavlarda birinci olabilmek için sürekli yarış halindedir. Bir de işin içine aynı kızdan hoşlanma durumu girince işler iyice karışır.

Cha Soo Yeon, Kang Ki Tan, Do Geon Woo
iki adam bir kadın :)
Cha Soo Yeon ~Sung Yu Ri ise babasının ölümünden sonra otistik kardeşine daha iyi hayat sunabilmek için bu yarışa dahil olur. Amacı stajyerlikten sıyrılıp Dodo grupta iyi maaşlı bir avukat olmaktır.

Her bölümde farklı olayların olduğu akıl almaz entrikalarla dolu bir serüven izlemeye hazırsanız hemen başlayın derim ama güncel dizi... Pazartesi ve Salı günleri yayında. Hızlı izliyorsanız biraz daha bekleyin ki bölümler tamamlansın. Şu an 2olerde... Tercih sizin...

Teşekkürler, sevgiler...



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu