Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5

Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5


                                               Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5

Ill will Harbinger oyunuyla serinin devamı niteliğinde bir yapımla beraberiz ve hikaye kaldığı yerden devam ediyor. Karakterinizin özel yeteneklerini kullanarak bu fantastik dünyadaki düşman engellerini geçmeye çalışacağız. 3 boyutlu kaliteli grafikleri konsol tadında bir RPG deneyimi sunacak.aksiyon ve yaratıklara karşı mücadele türündeki oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını TENBIRDS stüdyosunun üstlendiği Android platformuna geçtiğimiz aylarda giriş yapan mükemmel bir oyundur. Amacınız kontrolünü sağladığınız savaşçı ile bulunduğunuz bölümlerde karşınıza çıkan yaratıkları yok etmek ve görevleri tamamlamaktır. Ill will Harbinger içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, gerçek parayla satılan eşyaların-özelliklerin kilidi açık hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, yaratıklara karşı daima üstün olabilirsiniz. Kullanabileceğiniz onlarca ekipman, devasa yaratıklar, özel yetenekleriniz ve dahası sizleri bekliyor. Ill will Harbinger v1.1.5 sürümünde onlarca hata için düzenleme yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Ill will Harbinger Play Store'da yeni olduğu için pek indirilmesi yoktur.oyun mağazasından indirirseniz kullanabileceğiniz yalnızca ücretsiz bir demo seviyesine sahiptir. Ancak Animus Harbinger APK MOD'u indirerek, tüm seviyeleri ücretsiz olarak oynayabileceğiniz tamamen açılmış bir versiyonuna sahip olacaksınız. Slashy Souls'a girin. Hata yapma, bu bir reklam oyunudur, başka bir şey değil. Aslında, kind Karanlık Ruhlar'daki temel sprite tabanlı sanat ve ses varlıklarından ve bu zorluğun zorluğundan başka, bu oyunu seriye bağlayan çok az görünüyor. 

Kahramanınız soldan sağa koşar, düşmanları öldürür ve hasar görmekten kaçınır. hepsi yaklaşmakta olan sisin peşinden koşarken yarışıyor. Saldırı ekranına dokunulduğunda, bir dokunuşun tutulması silahınızla engellenecek, sola ve sağa kaydırarak karakterinizi sırasıyla geri ve ileri saracak. Kind koşumda bir tür öğretici görmek gerçekten güzel olurdu, ama ne yazık ki, kendiniz için kontrolleri bulmak zorundasınız. 

Enmity Harbinger APK MOD Tam sürüm kind oyunu kadar iyidir. farklı düşmanları kendi insalarında aldılar. Radarlarından uzak durun ve düşman saldırıları atlatmak için doge düğmesini kullanın. premium oyunundan beri para ya da yükseltme sistemi yoktur. bu sadece oyun ve diğerleri gibi karanlık ruhlar hakkında. Karanlık ruh hayranları için eksiksiz bir paket.



Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5

Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5

Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5

Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5

Animus Harbinger Apk İndir – Para Hileli Mod 1.1.5



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu