Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Scarface The World is Yours İndir – Full

Scarface The World is Yours İndir – Full


    Scarface The World is Yours İndir – Full

Scarface The World is Yours, ikonik bir film olan Yaralı Yüz'den esinlenilerek geliştirildi. Oyunda Tony Montana'nın seslendirmesini André Sogliuzzo yapmıştır. Bu oyun özgürce istediğinizi yapmaya izin veriyor, ancak isterseniz sizin için birçok görev bulunuyor. 

Oyun, bu oyun'da açık dünyadayız , oyun güzel bir film'den ilham alınarak yapılıp,geliştirlmiş ve ünlü oyuncuların katıkları'da mevcut yani eski oyuncuların seslendirmeleri ile birlikte gerçekci bir aksiyon yaşayacağız grafikleri yeni nesil oyunlara göre olmasa'da hikayesi ile bizlere bam başka açık dünya aksiyon deneyimini yaşatacak çeşitli ve çok sayıdaki görevlere katılıp bu görevleri yapacağız ve her bir görev'de farklı hikayelere tanıklık edip farklı ve bam başka deneyim yaşayacağız, gta benzeri bir oyun ve farklı deneyim yaşamak istiyor iseniz kaçırmamanız gereken bir seri bol çatışmalar, koşuşturmacalar, kovalamacalar ve bunun gibi patlamalar vb… dolu aksiyon yaşayacağız Scarface The World is Yours Ücretsiz Tam Sürüm,Son Sürüm İndirinKlasik GTA oyununlarına benzeyeyen bu Scarface The World is Yours PC oyununda estimate verilen görevleri en kısa süre de yerine getirecek ve uyuşturucu Baro'nun imparatorluğunu kurmaya çalışacaksınız. Çeşitli çatışmalara katılarak düşmanlarınızı etkisiz sound getirecek, birtakım suçları işleyerek namınızı yürütecek ve imparatorluğunuzu adım kurmaya devaö edeceksiniz. Bol aksiyon ve maceraya sahip olan bu bilgisayar oyununa ücretsizcekatılarak yaşamış olduğunuz şehirde egemenliğinizi ortaya koyacak ve hakimiyetiniz kontrolü ele alacaksınız.

    SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

 ✔  İşletim Sistemi: Windows 2000 / XP

 ✔  İşlemci: Pentium 4 1.8 GHZ veya AMD eşdeğeri


 ✔  Bellek: 256 MB RAM

 ✔  Ekran Kartı: 128 MB

 ✔  Boyut: 2,89 GB



Scarface The World is Yours İndir – Full

Scarface The World is Yours İndir – Full

Scarface The World is Yours İndir – Full

Scarface The World is Yours İndir – Full

Scarface The World is Yours İndir – Full


Scarface The World is Yours İndir – Full

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu