Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Pasta Çalışması Yaptık..!


Bugün sevgili Nurten'le biraraya geldik ve şeker hamurlu pasta yaptık. Ne zamandır pasta yapmak için sebep bulamıyordum, sağolsun Nurten imdadıma yetişti. Yarın öğretmen arkadaşlarıyla bir veda partisi düzenleyeceklermiş ve arkadaşları O'ndan bir pasta istemişler. Ben de fırsat bu fırsat, bu vesileyle işe bulaşır ama yemek zorunda kalmam diye atladım, hemen gel bende yapalım diye. Ortaya doğaçlama bir pasta çıktı, tabii bizi bir katlı pasta da kesmedi, ikinci katı da çıkalım dedik. İşte ortaya böyle bir şey çıktı... Pastamızın yapım aşamalarının diğer resimlerini sevgili Nurten'in sitesinde de görebilirsiniz. ;)
Pastamızın pandispanyası herzamanki tarifimden. Yalnız alt katın pandispanyasını hazırlarken, çilek şurubu ile tat ve koku ekledik. Kreması için 200 gr. krema ve 200 bitter çikolatayı birlikte erittik, dolapta soğuttuk ve çırptık. Dr. oetker kakaolu pasta kremasını tarifine göre hazırladık ve diğer kremamızla birleştirip tekrar çırptık. Ara katları sütle ıslatıp muz ve damla çikolata ile zenginleştirdik. Dışını da krema ile kaplayıp dolapta 1 saat bekledik. Daha sonra pastamızın alt katını pembe, üst katını ise yeşil renkte şeker hamuru ile kapladık, süslemeleri hazırlamak için dolaba kaldırdık.



İki ayrı renkte hamurdan şeritler hazırladık.


Pastamıza simetrik olarak yerleştirdik. Alt kısmı bilye büyüklüğünde toplarla çevirdik.


Pembe hamurdan basit güller hazırladık.


Üst kata koyacağımız pasta alttakini bozmasın diye kalın kürdanlarla destek yaptık, kalın bir plastik tabakadan yuvarlak kesip bu kürdanların üzerine yerleştirdik. Onun resmini çekmeyi unutmuşuz :)

Üst katı yerleştirdik.


Hazırladığımız yaprak ve çiçeklerle süslemeyi bitirdik. Aslında küçük çiçek kalıpları ile çiçekler de hazırlamıştık ama süslemesi bize kafi geldiği için onları kullanmadık :)


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir