Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Çikolata Soslu Muz

Çikolata Soslu Muz

EV YAPIMI BANANA SPLIT:)
Eşim çikolatayı, çikolatalı tatlıları ve pastaları çok sever. (Aslında en çok Köşkeroğlu'nun kuru baklavasını sever, o ayrı)
Geçen akşamüstü "Canım pasta istiyor" demezmi? Kendisine bir pasta yapımının saatler aldığını ve onun yerine daha basit bir şey istemesi gerektiğini anlattım:)
Konuyu değiştirip, unutmasını sağladığımı sanarken (!) yemekten sonra, elinde çikolata sos paketi ile salona gelip, "hiç değilse bunu pişir" diyince, içim burkuldu. Sadece bizim değil, beylerin de tatlı krizi tutuyormuş meğer, öğrenmiş oldum. Mutfağa girdim ve sosu her zamanki gibi
mikro dalga fırında pişirirken aklıma gelen bu uyduruk tatlıyı yaptım.

Malzemeler
  • 1 Paket Dr.Oetker Çikolata Sosu
  • 2,5 Su Bardağı Süt (sosu pişirmek için)
  • 1 Adet Muz
  • 6-7 Adet Kakaolu Piknik Bisküvi
  • Kavrulmuş Fındık Kırığı
  • Damla Çikolata

Yapılışı

  • Çikolata sosunu paketin üzerindeki tarife göre (ya da benim gibi) pişirin. Bir tabağa bir sıra bisküvi dizin ve üzerine sıcak sos dökün, muzları biraz kalınca dilimleyin ve sosun üzerine dizin. Kalan sosu da muzların üzerine gezdirin ve damla çikolata ile fındık kırığı serpin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir