Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Yoğurt Çorbası

Yoğurt Çorbası

ÇOK PRATİK ve ÇOK LEZZETLİ BİR ÇORBA...
Kış geldiğinde sofralarımızın baş tacı çorbalar oluyor öyle değilmi? Aklınıza gelebilecek tüm sebzeler ile yapılan, hem pratik hemde doyurucu bir yemek çorba. Hasta iken ilk aklımıza gelen, yemek menülerinde ilk karar verdiğimiz çeşit olur hep.
Bayramda Filiz yengeler'e gittiğimizde, onun blogum için Keşkek yaptığından bahsetmiştim, bir de nefis bir çorba yapmıştıki ben dolu dolu iki tabak içtim ve hemen sizlerle paylaşmak için tarifini aldım.
Filiz yenge çorbayı sade olarak sunmuştu, ben üzerine kızarmış kıtır ekmek ve birer tutam kırmızı biber ve nane attığım kızgın zeytinyağ gezdirdim. Her iki şekilde de nefis oluyor.

Malzemeler
  • 6 Su Bardağı Tavuk Suyu veya Et Suyu
  • 4 Su Bardağı Yoğurt
  • 4 Yemek Kaşığı Un
  • 1 Yumurta
Yapılışı
  • Öncelikle haşlamış olduğunuz et yada tavukları ayrı bir tabağa alın. Haşlama suyunuz önceden yapılmış ve soğuk ise kaynatın.
  • Ayrı bir kapta yoğurt, un ve yumurta'yı blender yardımı ile karıştırıp, pürüzsüz bir kıvama getirin.
  • Kaynayan et suyundan bir bardak kadar alın, karışıma ekleyin ve çırpma teli ile çırpın. Kaynamakta olan et suyuna karışımı azar azar yedirin (Bu işlemi yaparak, yoğurdun kesilmesini önlemiş oluyoruz.) ve kısık ateşte 20 dk. kadar karıştırarak pişirin.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir