Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Pudingli Pratik Pasta

Pudingli Pratik Pasta

ÇOK PRATİK BİR PASTA...Uzun zamandır sitede kendi yaptığım tarifleri yazıyorum. "Nerde bu sitenin kurulmasını sağlayan Hünerli Bayanlar?" diye merak ettinizmi? :)) etmişsinizdir diye umuyorum :)
Aslında kayınvalidem de, yengelerde son sürat bizi beslemeye ve nefis lezzetler ile başımızı döndürmeye devam ediyorlar. Benim tartıda altılı rakamları görmeme çok az kaldı:( ama yaptıkları genellikle daha önce yayınladığım, arşivde yer alan lezzetler olduğu için bir süredir sesleri çıkmamış oldu :)
Siret yenge, geçen akşam bize gelirken "ne getireyim, tatlımı, tuzlumu ?"diye sordu, bende hiç birşey yok, çayın yanına bir tatlı iyi gider" dedim. (rahatlığıma dikkatinizi çekerim:) Sağolsun, hemen bir pasta yapıvermiş, mantar kurabiye ve tok olsak bile hayır demeyeceğimiz nefis bir de makarna...
Pastasını hazır pastaban ile hazırlamış. Keki ikiye bölmüş, ıslatmamış, arasına ve kenarlarına kakaolu puding hazırlayıp sürmüş. Üzerine ise krem şanti sürüp, sütlü çikolatayı eriterek gezdirmiş, Hülya'cım da kürdan ile desenler yapmış. Yarım saat içinde kendi kendinize yapabileceğiniz bu çok pratik pastayı sizlerle paylaşmak istedim.

Malzemeler
  • 1 Paket Kakaolu Pastaban
Arası için;
  • 1 Paket Dr.Oetker Kakaolu Puding
  • 2,5 Su Bardağı Süt (Pudingi pişirmek için)
Yapılışı
  • Pudingi paketin üzerineki tarife göre pişirin, kabuk tutmaması için ara ara karıştırarak soğutun.
  • Kekin birinci parçasını tabağa koyun, pudingin yarısını üzerine yayın.
  • Kekin ikinci parçasını koyun ve kalan puding ile pastanın üzerini ve yanlarını kaplayın.
  • Üzerini arzu ettiğiniz gibi süsleyin. (Siret yenge üzerine krem şanti sürmüş ve çok az çikolata eritip, desenler yapmış)
Pratik Pasta

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir