Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Şeker Hamuru Çalışmaları

Renkli - Çiçekli Pasta

SİPARİŞLERDEN SON HABERLER :)
Blogumun yemek tariflerinden ve püf noktalarından oluşan bir dergi hatta bir yemek kitabı konseptinde kalmasını istediğim için, siparişlerimi yayınlayıp yayınlamamak konusunda çok kararsız kaldım. Hala da öyleyim. Bu nedenle son bir iki aydır yaptığım bazı çalışmaların fotoğraflarını toplu olarak sizlerle paylaşmak istedim. Sonuçta burası benim günlüğüm ve hayatımdaki gelişmeleri yansıttığım ve heyecanlarımı paylaştığım bir ortam, öyle değil mi?
Benim yaparken son derece keyif aldığım ve hatta teslim ederken duygusal bağ kurup vermek istemediğim bu şirinler sizinde hoşunuza gidebilir diye düşündüm :)
Bu iki katlı sevimli pasta prenses İlayda için yapıldı, figür çalışmak konusunda hala çok acemi olduğum için bol çiçekli ve renkli oldu :) Pastanın pandispanyası, yoğurtlu sade pandispanya, arası beyaz çikolatalı pastacı kreması ve bol vişneli idi. Bu arada nefis krema tarifleri oluşuyor elimde, hepsini bir araya toplayacağım bir yazı hazırlıyorum yavaş yavaş :)

Çiçekli büyük kurabiye aranjman

Kurabiyeleri de pasta ile aynı renklerde hazırladım. Pasta ve kurabiyeleri teslim alırken, "nasıl olmuş? diye sorduğumda Hale'nin "Hayallerimin ötesinde !" demesi belki çok klasik olacak ama bütün yorgunluğumu aldı. Bu arada yorgunluktan kastım, kurabiyelerin süslemesinin gece üç buçukta bitmiş olmasından değil, tam yatmaya hazırlandığım sırada bir gece önceki fırtına nedeniyle çatımızın bazı kısımlarının uçması ! ve evde şemsiye ile oturacak derecede salon ve mutfağın tavanlarının akması :( Çok çileli bir hafta sonu idi, sormayın :(

Süslü Muffin

Bu şirin muffinler çok hayırlı bir ziyarette bulundular, sevgili Handan çocuk yuvasındaki minikleri sevindirmek için istedi, bende çorbada tuzum olmasının verdiği sevinç ile daha bir özendim süslerken.

Kız bebek aranjman kurabiye

Vee.. Hazırlamaktan en çok keyif aldığım ve yukarda da söylediğim gibi aramda duygusal bağ kurup vermek istemediğim bebek kurabiyeleri.... Hele bir de bebiş kız ise:) Pembe pembe ne kadar da güzel oluyorlar.

Zıbın Kurabiye

Kurabiyelerin her birini tek tek fotoğraflayacaktı eşim ama teslim almaya biraz erken gelindi :( Hızlıca buket haline getirip teslim ettim. Elimde sadece benim bücür makina ile alel acele çekilmiş bir iki kare var sadece. İnşallah başka siparişlerde uzun uzun fotoğraflama şansımız olur :) Her birini farklı süslediğim çok çok sevimli kurabiyeler oldu bu şirinler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir