Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Tefal ActiFry Etkinlikleri #1

ActiFry Etkinlik Banner

Bloguma her yazı yazdığımda aslında az da olsa heyecanlanıyorum. Hani sanatçıların; "yıllar geçsede her sahneye çıktığımda dizlerim titriyor" demesi gibi :)
Ama bazı yazıları yazarken özellikle çok heyecanlanıyor, defalarca yazıp yazıp siliyorum :)
İşte bu yazı da benim için öyle...
Bir önceki yazıda anlattığım gibi, hafta sonu Tefal ActiFry sayesinde nefis bir gün geçirdik. Günün sonunda ortaya harika bir fikir atıldı; "Tefal Actifry Etkinlikleri" ve hepimiz bu fikre bayıldık. Hatta diğer etkinlikler gibi her ay bir konu belirleyerek bunu düzenli hale getirmeye karar verdik.
Sevgili misscilek (bu arada bir isim bu kadarmı sevimli olur, yazarken bile hoşuma gidiyor; çilek...) etkinliğin ilk ev sahibi olmamı önerdiğinde önce küçük bir şok yaşadım, sonra "tabiki" dedim. O anda diğer arkadaşlara üç dört saniye gelen süre bana abartmıyorum beş dakika gibi geldi.
Çünkü bu güne kadar; "ya layıkı ile yapamazsam, ya sunum kısmı istediğim gibi olmazsa, ya bazı şeyleri unutur ve bazı arkadaşların kalbini kırarsam, vs.. vs.." gibi bir sürü düşünceden dolayı cesaret edip hiç bir etkinliğe ev sahibi olmak için başvurmamıştım.
Sevgili çilek, günün sonunda ayrılırken, beni bu konuda çok rahatlattı, uzun zamandır blogumu izlediğini ve bu organizasyonu en iyi şekilde yapabileceğime inandığını söyledi, diğer arkadaşlar da mailleri ile bana bu konuda tam destek verince geriye mutlulukla hazırlıklara başlamak kaldı.
Etkinlikte kullanacağım şahane banneri ise canımın içi Yasom hazırladı. Onun benim için çok ama çok anlamlı desteğini hayatımın her köşesinde o kadar çok hissediyorumki, daha öncede bu yazımda uzun uzun bahsetmiştim, üstelik o yazıda anlattığım sadece bir kısmıydı, blogumla ilgili tüm düzenlemelerde nasıl yoruyorum kendisini bir bilseniz :) Yaso, söylemişmiydim; seni seviyorum...

Tefal ActiFry

Evet, bu uzun girişten sonra gelelim asıl konuya :)
Etkinlik konusu;
Tefal Actifry ile yapılabilecek; "Ana Yemekler"...
İlk etkinliğe ev sahibi yapıyor olmanın avantajını sonuna kadar kullandım :) ve oldukça zengin bir konu belirledim.
Çünkü cumartesi bizzat gördükki, ActiFry ile sadece patates kızartılmıyor, nefis yemeklerde yapılıyor.
Kısaca özetlemek gerekirse; ActiFry ile

  • Et ve Tavuk Sote
  • Çeşitli Sebze Kavurmaları
  • Makarna yada Pilav
  • Börekler
  • Çeşitli baharatlar ile tatlandırılmış patates yemekleri

yapabilirsiniz. Bunlar benim ilk etapta aklıma gelenler. Tabiki yaratıcılık hayal gücünüz ile sınırlı :)
Etkinliğe katılmak için, blogunuz olmasına gerek yok. Eğer evinizde ActiFry kullanıyorsanız; Adınız, soyadınız, yaşadığınız şehir, ve yemeğin tarifi ile bir fotoğrafının olduğu bir e-postayı;
hunerlibayanlar@gmail.com adresine gönderebilirsiniz. Tarifinizi yayınlamaktan mutluluk duyarım.
Etkinliğe son katılım tarihi; 04 Mayıs 2009. Haydi hanımlar, beyler heyecanla tariflerinizi bekliyorum :)

SAYFALARINIZA EKLEMENİZ İÇİN ETKİNLİK BANNER KOD ;


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir