Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Gün Sofrası

Yasemin Sofra

GELENEKSEL ALTIN GÜNÜMÜZ :)
Herkesin altın günü, dolar günü olurda blogcuların olmazmı ? :) Olur elbet. Şaka bir yana bizim günümüzde altın, para vs. yok. Ama altın değerinde sohbet, paha biçilmez kahkahalar ve nefis lezzetler var. Üstelik sayıca az olduğumuz için, çeşitleri abartmadan, az ama enfes yiyecekler hazırlıyoruz birbirimize.
Canımın içi Yaso'm, Adaş şekerim ve ben ortalama ayda bir toplanıyoruz. Bu toplanmaların adını "gün" olarak koyduk, çünkü üçümüzde çok iyi biliyoruz ki, birlikte olmaktan ne kadar keyif alsak da, "tamam en yakın zamanda bir araya gelelim" cümleleri hayatın telaşı içinde kaybolup gidiyor, o "en yakın zaman" fırsat yaratılıp da bir türlü hayata geçirilemiyor.
Bizde bu yüzden buluşmalarımızın adını koyduk, "gün yapıyoruz".
İlk buluşmamız adaş şekerim'de idi ve muhteşemdi !
İkincisi bende idi, ama o gün hasta olmam nedeniyle istediğim gibi hazırlanamadım ve soframı da çok içime sinmediği için paylaşamadım sizlerle.
Üçüncü buluşma bu cumartesi Yasomda ve... olağanüstü lezzetli idi :)
Yaso'ya gidişimiz, bu aralar bizi çok keyiflendiren etkinlikler nedeni ile epey gecikti ama "geç olsun, tam olsun" şeklinde hazırlanmıştı :)

Dalyan Ekmek

"Tamam, iyi güzel toplandınız da, biz bununla çok ilgilenmiyoruz, blogun formatı gereği biz yediklerinizle ilgiliyiz" diyorsunuz değilmi :) Çok haklısınız...

Soframızda nelermi vardı?

Masamızdan görüntüler, doğal olarak ev sahibinin sayfasında. Benim bücür fotoğraf makinesi ile çektiğim ama Yaso'mun çok beğendiği fotoğraflar ve detaylı tarifler için tıklayınız :)

İlgili Yazılar;

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu