Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Nişan, Evlilik ve Bebek Kurabiyeleri

Nişan Kurabiyeleri

NEREDE BU BLOGUN SAHİBİ ? :)
Bu soruya; "mutfakta, yeni yeni tarifler deniyor, sırayla yayınlayacak hepsini" şeklinde yanıt verebilmeyi ne çok isterdim.
Ama ne yazıkki, pek mutfağa giremiyorum bu aralar, nedeni ise; tembellik ! diyelim :)
Aslında yapıyorum bir şeyler, ama çok basit. Her sabah elim klavyeye gidiyor,"hadi yayınla Müge" diyorum, sonra vazgeçiyorum. Karışık hallerdeyim yani :)
Biscotti yazısını görmekten sıkılmış olabilirsiniz diye düşünüp, ortaya karışık kurabiye yazısı yayınlamak istedim :) İyi seyirler...

Nişan Kurabiyeleri

Nişan kurabiyelerini; kendi nişanında konuklarına ikram etmek için Özlem hanım sipariş etti. Bir başka nişan için yaptığım modeli çok beğendiğini ve aynısını istediğini söylemesine rağmen, ben daha farklı bir şey yaptım ve ikimizde bu modeli daha çok beğendik :)

Aşk Kurabiyeleri

Bu kurabiye seti; Ayşenur'un kardeşine düğün sonrası sürprizi. Düğün sonrası evlerine gelen, çiçeği burnunda çiftimiz bu tatlı sürpriz ile karşılaşacak :)

Anne Kurabiyesi

Bu devasa kurabiye ise belkide bugüne kadar yaptığım en anlamlı kurabiye. Gecikmiş bir anneler günü hediyesi. Kocaman kalplerinde, eşine, çocuklarına, gelinlerine, damatlarına ve torunlarına en güzel yerleri ayıran tüm annelerin kalbini simgeliyor adeta... Tasarım fikri için, çok teşekkürler Ayşenur :)

Erkek Bebek Kurabiyeleri

Ve her zamanki gibi yapmaktan, tek tek süslemekten en çok keyif aldığım bebek kurabiyeleri. Ahmed Yusuf'un kırk mevlüdü için hazırladım. Benim bücür fotoğraf makinesi çok yansıtmıyor ama pek şekerdiler :)

Erkek Bebek Kurabiyeleri

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir