Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

2009'un Son Gelişmeleri :)

Balık Sofrası-2009

KRC'den SEVİNDİREN SÜPRİZ...
Blogumu düzenli takip etmek bir yana, arada sırada bile göz atıyorsanız eğer :) sofra kurmaya ne kadar meraklı olduğumu biliyorsunuz.
Evet, mutfakta zaman geçirmeyi de seviyorum, bir o kadar yeni tarifler denemeyi de.
Ama asıl merakım hazırladıklarımı en güzel şekilde sunmak.
Bunun için; zamanım ve bütçemiz :) elverdiği ölçüde, mağazaları dolaşıyor, yeni modaları takip ediyor ve neredeyse her objeye; "acaba nasıl bir sofra dekorasyonunda kullanabilirim ? gözü ile bakıyorum :)
Sizler de övgü dolu yorumlarınız ve mailleriniz ile beni şımartıyor ve "daha güzel neler yapabilirim?" şeklinde heveslendiriyorsunuz, bunun için çok teşekkür ederim, iyiki varsınız.

Kullandığımız yemek takımlarından biri de; KRC biliyorsunuz, eşim ve ben bu yemek takımına, deyim yerinde ise görür görmez aşık olduk :)
Bir market alışverişi sonrası, mağazanın önünden geçerken, vitrinde bu takımı gördük ve alışveriş sepetini mağazanın önünde bırakıp, heyecanla takımı incelemeye daldık.
Uzun bir süre sonra, arabayı mağazanın içine almak aklımıza geldi, o kadar heyecanlamışız yani :)
Aldığımız günden bu yana da severek kullanıyoruz. Sadece sofralar da kullanmakla kalmıyor, neredeyse tüm fotoğraf çekimlerini bu tabaklarda yapıyoruz.
Sofralarım, Karaca firmasının da dikkatini çekmiş olmalı ki, bir kaç hafta önce firma yetkilisi Sami Bey iletişime geçti benimle...
Kurduğum sofraları çok beğendiklerini ve bu konuda, birlikte yeni çalışmalar, farklı projeler yapabileceğimizi belirtti, kendisi ile uzun uzun sohbet ettik.
Yanlızca yemek ve servis takımları değil, bir sofrayı a'dan z'ye kurabilmek için, gereken herşeyin olacağı setler gibi, yepyeni projelerinin olduğundan sözetti.
Tüm bu yenilikler ile ilgili çalışmaları da, zamanı ve yeri geldikçe sizler ile paylaşacağım tabiki...

Sami bey sağolsun, görüşmeye gelirken eli boş gelmemiş, kocaman bir hediye ile gelmişti :)

Yeni doğan bebekleri; Marifetli Set...
Bu ürünü o kadar heyecanla ve gözlerinin içi parlayarak anlatıyor ki, görmeniz lazım.
Marifetli set gerçekten çok şık, benim ilk beğendiğim yanı; çok zarif oluşu ve çok az yer kaplaması. Tek bir set ile aynı anda iki düdüklü tencereniz, iki makarna süzgeciniz, iki de normal tencereniz oluyor.
En önemli özelliği ise; yirmi beş dakikada dört çeşit yemek pişirmesi !
Yani biz çalışan bayanlar için bulunmaz bir nimet...
Ben seti kullanarak, kimyonlu mercimek çorbası yaptım dün gece, çorbanın buharını kullanarak ta havuç pişirdim. İkisi de nefis oldu :)
Yeni denemeler yaptıkça sizleri de bilgilendireceğim:)

Marifetli Set ile ilgili de çok güzel aktiviteler planlıyoruz, şimdilik süpriz :)
Azıcık merak edin bakalım :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir