Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Balık Sofrası - 2009

Balık Sofrası-2009

SİYAH - BEYAZ - ALTIN ŞIKLIĞI...
Bu balık sofrası diğerine göre çok ama çok sade :)
Arkadaşlarımız; "Müge, bak, balıkla balık yenir, istemiyoruz öyle çok çeşit" şeklinde direktif verdikleri ve aksini yaparsam bir daha gelmemekle tehdit ettikleri için ! sofrada yanlızca salata var :)
Birde çaktırmadan eklediğim, tavuk suyu çorba ve yoğurtlu patlıcan salatası :)
Hafta içi olduğu ve gün içinde karar verilmiş bir balık gecesi olduğu için, bu istek çokta işime geldi doğrusu :)

Bu yıl, ev ve sofra dekorasyonlarında siyah, beyaz ve altın çok revaçta.
E bende, her yıl evin dekorasyonunu baştan aşağı değiştiremeyeceğime göre, modayı sofralarım ile takip etmeye çalışıyorum :)
Davet sofralarınız da, her zaman, çeşit olarak fazla bir şey yapma şansınız olmayabilir, çalışıyorsunuzdur, zamanınız kısıtlıdır veya ilgilenmeniz gereken bir yumurcağınız olabilir.
Emin olun, detaylara özenilmiş, şık hazırlanmış, bir sofrada, iki çeşit salata ile, sanki mantı açmış, dolma sarmış gibi iltifat alıyorsunuz :)
Defalarca tecrübe ettim bunu, güvenin bana :)

Balık Sofrası-2009

SOFRADAKİ MİNİK DETAYLAR...
  • Yoğurtlu patlıcan salatası'nda, pratiklik anlamında zirve yaptım o akşam :) Buzluktaki közlenmiş patlıcanları çözdürdüm, yoğurt, sarımsak ve bir kaşık mayonez ile bir karışım yapıp, patlıcanı ekledim. İçinde közlenmiş biber, domates, yağ, limon olmamasına rağmen, mayonezin verdiği kıvam ile çok güzel olmuştu. Kesinlikle öneririm.
  • Benim blog açmaya karar verme maceram, nasıl başladı, biliyorsunuz. Google abiye; "mor lahana nasıl pembe yapılır" diye sormuş ve yemek blogları ile tanışmıştım böylece :) Artık biliyorum :) Lahanayı ince ince doğrayıp, tuz ile ovuyorsunuz biraz. Sonra yıkayıp, süzüyorsunuz. Göz kararı, zeytinyağ, limon, sirke ve tuz ekleyip güzelce karıştırıyorsunuz. Biraz bekleyince, aynı dışarda yediklerimiz gibi pembe pembe bir lahana salatamız oluyor :)
  • Yeşil salataların üzerine, kurutulmuş domates çok yakışıyor. Domatesleri, 10 dk. kadar kaynar suda bekletin önce. Sonrada kekikli zeytinyağının içinde. Misler gibi oluyor :) Salatayı hazırlarken, aynı zeytinyağını kullanabildiğiniz için ziyan da olmuyor.

Balık Sofrası-2009

Siyah ve beyazın fotoğrafını, hele de gün ışığı yoksa çekmek öyle zor ki. Ama eşim bu konuda artık, deyim yerinde ise, aşmış durumda :) Ne kadar iltifat etsem az... Sizce de öyle değil mi ?

***

Sofrada kullanılan, yemek ve servis takımı; Karaca.... Çatal-kaşık takımı; Jumbo (2000 modeli).... Keten masa örtüsü; Çarşaf-iş (Şişli).... Kadife runner; özel dikim.... Ekmek sepeti, sürahi ve yeşil kadehler; Paşabahçe....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir