Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Yayla Corbasi (Yoghurt Soup)

















Her seferinde diyorum ya geri donmek guzel diye,
Yine uzun bir ara verdim degilmi?
Neyseki bu arayi biraz da olsa telafi edecegim insallah bende burayi ve sizleri cok ozledim gercekten son postumu  yazali 25 gun olmus:)

Beni merak eden oldumu acaba?Istemedende olsa burasiyla uzak kalmak cok zor inanin burasi benim hayatimin bir parcasi olmus bunu uzak kaldigim gunlerde daha iyi anliyorum.

Bu sene kis erken geldi buralara sanki, amanin bu ne soguk bir bilseniz Sibirya gibi mubarek!
Sabahlari ve aksamlari nefesinizi kesicek bir soguk ve hava akimi karsiliyor sizi buna ragmen cok sukur oglene dogru azda olsa yasam kaynagimiz gunesimiz bizi yine gulumsetebiliyor sicagiyla bedenimiz ve damarlarimizdaki kan ilik ilik oluyor.

Bu soguk gunlerdeyse kaloriferin yani sira:)beni isitan diger seyse corbalar ve kis icin tavsiye edebilecegim bircok corba var,ama iclerinden bir tanesi varki corbalarin sahimi desek? Evet,evet demeliyiz bence o corba Yayla Corbasi oluyor.
Tadi ve o icinizi isitan sicagiyla durmadan tuketebilirsiniz inanin ben icmekten kendimi alamiyorum vallahi 2 kase iciyorum bir oturmada:))yani israrla tavsiye ediyorum size hadi tarife gecelimmi artik?

















Yayla Corbasi

Malzemeler:
  • 1,5 yemek kasıgı un
  • 1 yumurta
  • 1 cay bardagı yıkanmıs yarma bulamazsaniz bulgur (ben bulgur kullandim).
  • 2 su bardagı yogurt
  • 2 litre soguk su
  • 3 yemek kasigi tereyagi
  • 1 yemek kasıgı kuru nane
  • tuz
Yapilisi:

  •  Su hariç tüm malzemeleri bir tencerede karıstırın. devamlı karıstırarak suyu ekleyin.
  •  yüksek ateste tahta bir kasıkla karıstırarak corbayı kaynayana kadar pisirin. kaynayınca altını kısın ve bulgurlar pisene kadar pisirmeye devam edin.
  • Bulgurlar pisince altını kapatın. bu arada tereyagını eritip nane ile karıstırın.
  • Bunu corbaya ilave edin ve  servis yapmadan hemen önce tuzunu ilave edin.
  • Afiyet olsun.


















  
Dip Not:
Bu corba bazen puf noktalarini gecerseniz kesilebilir. Buna göre yogurt corbasını kısık ateste yaparsanız, tuzu erken koyarsanız ve pistikten sonra kapağını kapatırsanız kesilebilir.Bunlara dikkat etmeniz lazim.






















Herkese mutlu haftalar efenim bir sonraki postta gorusmek uzere opuldunuz!












 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir