Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Dondurucu Soguk ve Ingiltere(Freezing Cold and England)

Son bir haftadir eksilerin altindaki soguklarla mucadele ediyor Avrupa, Ingiltere ve Iskocya inanin oyle boyle soguk degil felaket!
Anadolu'nun en agir kislarini ve soguklarini yasayan bir sehirde buymus biri olarak soyluyorum bu soguklar baska soguk sonumuz hayir ola!Avrupa'da ozellikle Polanya'da bu soguklar can aldi ve ulasimdada fazlaca sorun var Avrupa'yi dunyaya baglayan en buyuk havaalanlari kapatildi.Kara ve deniz ulasimindada cok buyuk aksaliklar var.Bugun bazi havaalanlari acildi ama hala aksakliklar suruyor.Ne diyelim Allah yardimcimiz olsun!Kaloriferler son ayara acik gece gunduz sondurmedigimiz halde kucucuk,kutucuk evimizi isitamiyoruz desem inanirmisiniz?Is ve okul harici evden cikmaya korkuyoruz vallahi:)

Sunu dusunmedende edemiyorum bizim ulkemizde kisi en agir yasayan bolgelerde yasalardi bu Ingiltere halki ne yapadi acaba? 4 ay yollar kapali felan Oooooo My God!

Buralara kis onceden pek fazla ugramadigindan belediyelerde kara, kisla onlem alacak fazla malzemede yokmus bunuda dun okulda ogrenmis olduk!
Sozu fazla uzatmayayim  BBC foto galeriden bazi kara-kis fotolariyla basbasa birakayim sizi,bende cay yapmak icin yol alayim buz gibi olan mutfagima :(

Sevgilerimle soguktan burnu kizaran Fatma:)

BBC Weather-Photo Gallery

BBC Weather-Photo Gallery- 2















*resim alintidir!

Next Image

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir