Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

CFW'DE ONLİNE OYNAMA (PES 2013 & 2014)

KIRIK  (CFW) PS3 İLE ONLİNE OYNAMA


Bu yazımda cfw'li sistemde nasıl online oyun oynayabiliriz ondan bahsetcem adımlara sadık kalırsanız sorunsuzca sistemi kurabilirsiniz.

AYRINTILAR

İlk olarak ps3 sisteminin o zamanki en güncel cfw olması gerekiyor.
Daha sonra multimanın en son sürümünü kurmanız gerekiyor.
Bu adımları hallettikten sonra REACTPSN adlı programın kurulumunu yapmalıyız. ( Bu program online oynadığımız oyunlara online pas kod yapmaya yarıyor)

NELERE İHTİYACIMIZ VAR

NOT: REACTPSN KURULUMUNU YAPMAK İÇİN YUKARDAKİ LİNKTEN FAYDALANIN VE KONUDAKİ ADIMLARI BİTİRİNCE TEKRAR BU SAYFAYA GELEREK YAZININ DEVAMINI OKUYUN.


Adımlar söyle olucak
  1.  ilk olarak sistemimizi o zamanki en güncel cfw getirelim.( Benim 4.53 şuanki sürümüm)
  2. Daha sonra multimanı kuralım.
  3. Sonrasında Reactpsn kurulumunu yapalım yukardaki linkten faydalanarak.
  4. Bu işlemde bittikten sonra sıra Psn store kayıt olmaya geliyor. Ps3 Xmb münüsünden psn store gelerek kayıt ol diyin ve adımları izleyin (zaten herşey Türkçe'dir.)
  5. Bu adımda bittikten sonra artık pes 2013 veya 2014 online oynayabilirsiniz.

CFW'Lİ SİSTEMDE ONLİNE OYNARKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ ? 

  1. TEK DİKKAT ETMENİZ GEREKEN NOKTA PS3 AÇTIĞINIZDA İNTERNET BAĞLANTISI VERMEYİN!!!
  2. İLK OLARAK OYUNU MULTİMANDAN SEÇİN DAHA SONRA SİSTEM BİZİ ANA EKRANA ATTIĞINDA OYUNA GİRİŞ YAPIN VE ONLİNE YANİ PSN OTURUMUNU OYUNUN İÇİNDEN AKTİF EDİN.

Genel bildilendirme  Kırık (cfw) ps3'ler ile online oyun oynamak ?

Kırık (cfw) ps3'ler ile online oyun oynamak ?


  1. Kırık cfw ps3 ile  hangi oyunları online oynayabilirim.
  • Kırık yani cfw yazılımı kurulu playstatıon 3 lerle sisteminizde kurulu olan her oyunu online olarak oynabilirsiniz. Bazı oyunlar için pas kod gerekebilir bu gibi oyunlara örnek pes serileri veya EA' nın oyunları battlefield gibi. Yanlız bizim cihazımız cfw sistem olduğu için reactpsn programı ile bir kaç dk içinde bu gibi oyunlara pas kod yapabiliriz. 




  1. Kırık cfw ps3 ile online oyun oynarken ban yersem cihazıma nolur.
  • Öncelikle bir çok web sayfasında bu konu hakkında kulaktan dolma bir çok yazı ve yorum mevcut. ps3 kırık online oynarken banlandınız cihazınız bir daha hiç açılmaz sarı ışık kırmızı ışık hatası verir cihaz çöp olur bunların hepsi yalan kişiler nasıl bu kadar ne yargılarla varabiliryorlar anlam veremiyorum. işin doğrusu şu eğer cfw ps3 ile online oyun oynarken ban yerseniz kullanmakta olduğunuz psn hesabınız bloke olur sony tarafından engellenir. Her ps3 bir ıd numarası vardır aynı bızlerin tc kimllikk noları gibi online bağlantısı yaparken bu ıd üzerinde bağlantı kurarsınız. Banan ikinci dalgasıda bu ıd numaranıza olur yani ıd numaranız sony tarafondan bloklanır geçiçi yada uzun bir süre için. Bunun dışından ps3 hiç bir işleyişinde sorun olmaz herhangi bir ışık hatası olmaz cihaz çöp olmaz sadece online erişiminiz bloklanır. Şİmd ofw sistemli bir cihaza cfw yapılır her oyun oynanabiliniyor peki ıd numaramızın bloklanması bizi durdura bilir mi ? Tabiki hayır psnpatch [STEALTH] gibi programlarla yeni bir ıd nosu alarak gine online oynayabilirsiniz.



  1. Kırık cfw ps3 ile banlandığımda ne yapabilirim.


  • Yukarıda da bahsettiğim gibi psn kullanıcı hesabınız ve ps3 ıd numaranız banlanır. Bu gibi bir durumda yapmanız gereken psnpatch [STEALTH] programını kurmak yeni bir ıd no ve psn kullanıcı hesasbı ile online bağlanmak ve ban yemenıze sebeb olan oyunu oymaktan uzak durmak. Yada ps3 flashını yeniden programlayarak yeni bir ıd ve mac adresini ps3 yazmak bu gibi işlemleri bizim gibi uzman kişilere  getirerek yaptırabilirsiniz.




  1. Peki hangi oyunları online olarak oynamalıyız. Banlanma riski en az olan oyunlar


  •  Öncelikle kırık ps3 ile online oynarken ban yeme riskimiz her zaman var ama bu sadece cihazımızın psn erişimini bloklayacaktır onun dışında başka bir sorun olmayacaktır. 
  • Özellikle ban konusun da en tehlikeli ve uzak durmanız gereken başlıca oyunları yazmak gerekirse, Call of duty black ops 1 ve 2 çok tehlikeli ortalama 2 ay kadar dayandım en fazla ,
  • Diğer yandan fifa 2014, God of war ascension, Gta 5, Grand turismo 6, Bu yazdığım oyunlarda ban yeme riskiniz daha yüksek orta 2 ay kadar sorunsuz oynayabiliryorsunuz. Tabi dikkat etmeniz gereken bir kaç noktayı öenmserseniz.
Öte yandan ban yeme olasılığının bu saydığım oyunlara nazaran daha az olan oyunlar Blur, Pes serileri
Borderlands ,Call of Duty 4,Call of Duty Modern Warfare,Call of Duty Modern Warfare 2
Call of Duty Modern Warfare 3,Call of Duty: World at War,Condemned 2,Conflict: Denied Ops,Dark Sector,DiRT,DiRT 2,F.E.A.R,F1 2010,Fairytale Fights,Fifa 2011,Formula 1 Championship
Ghost Recon Advanced Warfighter 2,H.A.W.X 2,Haze Kane & Lynch Dead Man Kane and Lynch 2: Dog Days Lord of the Rings: Conquest OFP Dragon Rising Operation Flashpoint 2: Dragon Rising Rainbow Six Vegas Red Dead Redemption Red Fraction Guerrilla Saints Row 2 Saints Row 3 The Darkness TimeShift
Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Tom Clancy’s HAWX Tom Clancy’s HAWX 2
Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 Unreal Tournament 3 Uncharted 3 Warhawk

Listede göründüğü üzere genellikle eski sürüm oyunlarda yapımcı şirketler pek fazla bu işin üstüne düşmüyor gibiler. Fırsat buldulça bu listeyi güncellemeye çalışıcam.


Yazımın sonuna geliyorum anlamanız gerekenler şunlar kırık ps3 ile online oynadığınız sürece ban yeme riskiniz daima vardır. Eğer ban yerseniz sadece ps3 psn hesabınız ve ps3 ıd'niz bloklanır. Bunun dışından  herhangi bir durum söz konusu değildir.





REFERANSLARIMIZ



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu