Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Fifa 14 Android Hilesi 1.3.3 (FULL Yapma)

Herkes tarafından beklenen Fifa'nın bu yılkı oyunu Fifa 14 bizi meraklandırmadan hemen çıktı.Play Store'de ücretsiz yayınlanmasına rağmen oyunun en zevkli kısımlarını açmak için bir miktar para ödemek gerekiyor.Sizi bu ücretten kurtarıp eğlencenizi arttırmak amacıyla bu hileyi paylaşıyorum.2 Hile var,birisi kapsamlı diğeri ise hızlı istediğinizi seçebilirsiniz.Ama size önerim kapsamlı hiledir.

Kapsamlı Hile : (Çalışma Olasılığı %100)
Kapsamlı hile fifa 14'ün tüm özelliklerini %100 açar.Fakat diğerine göre yapması biraz uzun sürer.Aşağıdaki adımları takip ederek hileyi yapabilirsiniz.

Fifa 14 Kapsamlı Hile Adımları :
1-Google Play'den Fifa 14'ü indirin.Cihazınızda yüklüyse güncelleme var mı diye kontrol edin,varsa güncelleyin.
2-Fifa 14 Kapsamlı Hile Gerekli Dosyalar başlığının hemen altındaki dosyaları cihazınızda indirin.
3-Android/obb/com.ea.game.fifa14_row dosyasının içindeki 'main.133.com.ea.game.fifa14_row.obb' lu dosyanın kırmızıyla belirttiğim yerine 129 yazın yani dosyanın adını 'main.129.com.ea.game.fifa14_row.obb' yapın.
4-Oyunu Ayarlar/Uygulamalar/Fifa 14 yoluyla silin.Yani oyunu ayarlara girip silin.
5-Az önce indirmiş olduğunuz ilk linki Download'a girerek yükleyin.(Sürümü 1.2.9 olan)
6-Oyunun açın.Oyunun içindeki paralı olan özelliklerden birine tıklayın.Örneğin Kickoff.Önünüze fiyatla beraber hareketli satın alma ekranı çıkacak.Satın alıyormuş gibi altta bulunan ödeme yerine basın.Önünüze gelen küçük ekranda 'Devam'a basın.Küçük ekran yok olunca altta bulunan 'refresh' basın.Biraz önceki kickoff bölümüne geri gelin.Eğer kickoff gibi özelliklere tıkladığınızda girebiliyorsanız olmuş demektir.

Hile aslında burada bitiyor ama ben son sürüm oynamak istiyorum diyorsanız biraz daha uğraşmanız gerekecek.İsteyenler aşağıdaki adımlardan devam edebilir.Bunu yapmak istemeyenler herşey açık şekilde oynamaya devam edebilirler.

7-Biraz önceki gibi Android/obb/.row... lu dosyaya girin.İçindeki dosyayı yine eski haline döndürün.Yani 'main.133.com.ea.game.fifa14_row.obb' bunu yaptıktan sonra Download'a girin 2.linkten indirdiğiniz dosyayı yükleyin.Üzerine basın önünüze bu uygulama zaten yüklü felan gelecek siz yine de yüklemeyi seçin ve yükleyin.
Oyunu açın ve son sürüm de hilenin keyfini çıkarın.

Not : Bu Hileyi telefonunuzdan ya da tabletinizden dosya yöneticisi ile yapmanız daha iyi olur çünkü yüklemenin gerekeceği yerler var.Tabi isterseniz bilgisayadan çoğu işlemi yapıp geri kalan yüklemeyi de cihazınızdan yapabilirsiniz.
Fifa 14 Kapsamlı Hile Gerekli Dosyalar :

1- Fifa 14 v1.2.9 Hileli Dosya:
https://drive.google.com/file/d/0ByDo9I6EvisdUjdBUmRsLUFDSVk/edit?usp=sharing

2- Fifa 14 v1.3.3 Hileli Dosya:
https://drive.google.com/file/d/0ByDo9I6EvisdamZaRVBjN3pzQm8/edit?usp=sharing


Hızlı Hile : (Çalışma Olasılığı %50)

Hilenin Yapımı :

1-Google Play Store'den Fifa 14'ü indirin.(Ücretsiz)
2-File manangerı açın(yoksa indirin play store'de ücretsiz) açınca android dosyasını göreceksizniz üstüne tıklayın.İçinde ise data ve obb olmak üzere 2 dosya var siz oba tıklayın.Obb'un içindeki ''.com.row.fifal..''dosyayı kopyalayın.
3- 2 geri gelip (Uygulamanın ansayfası) downloada girin ve içine fifanın dosyasını yapıştırın.
4-Ayarlar/uygulamalar yoluyla Fifa 14 'ü silin.
5-Biraz önce downloada taşıdığınız ''.com.row..''lu dosyayı tekrar kopyalayın ve Android/obb un içine girerek yapıştırın.
6-Aşağıdaki linkten dosyayı indirin,file managerin için girip Downloada girin ve indirdiğniz Fifa dosyasının üzerine tıklayın.
7-Açılan pencerede yükleye basın yükleme tamamlanınca Aç a basın.
8-Oyun açıldığıda Tourment.. yazana tıklayın orada yeni lig oluştur diyor üzerine tılayın ve karşınızıza çıkan sayfada unclock all yazıcak.
9-Sanki satın alıyormuş gibi üzerine tıklayın.Daire dönecek dönmesi bittikten sonra  altta bulunan refresh tıklayın artık oyundaki her özellik açılmış olacak.,
10-Kendinizi oyuna kaptırıp şarjı bitirmeyin.
İyi Eğlenceler..

Fifa 14 Full Hileli Dosya 1.3.3 (Güncellendi 23.03.2014):
https://drive.google.com/file/d/0ByDo9I6EvisdamZaRVBjN3pzQm8/edit?usp=sharing

                                                              Hilenin Yapım Videosu:
                             
                             Çok Yakında Eklenecektir...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir