Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Blogger Siteleri ve Hit - 1 Ayda Hite Kavuşmak İstermisiniz?

Blogger siteleriniz için elbette hit almasını istersiniz. Ancak bu öyle birkaç günde olacak iş değildir. Bunun için çalışmanız gerekir, çalışmanız gerekir. Aşağıda hit almak isteyenler için 1 aayı kapsayan bir çalışma sürecini yazdım. Bu süreci kendi sağlık sitemdede test edeceğimi vurgulamak istiyorum. Hergün yapmanız gerekenleri uygulayın, 1 ay boyunca sitenize gereken önemi verin.

1Kaliteli site bu devirde şart !
Öncelikle hit kazanmak istediğiniz siteyi bot, kopya içerik ile üst sıralara çıkaracağım düşüncesinden kurtulun. Hit alan siteler artık kaliteli olmak zorunda. Bunun için temanızın görünümünden daha çok içeriğiniz ön planda. Artık sitelerinize giren kullanıcılar aradıklarını bulsun.

2İnsanlar aradığını bulacak !
Düşünün bir flash oyun siteniz var. İçeriğine sadece oyun ekliyorsunuz. Açıklama bile eklemiyorsunuz. Bu sitede özgünlük yok diyebilir miyiz ? Peki nasıl oluyorda bu site üst sıralarad yer alıyor. Herkesin eklediği oyunları ekliyor. İşte burada kaliteli ortaya çıkıyor, siteye giren kullanıcı aradığını buluyor. Batman oyununu aradıysa onu buluyor ancak siz batman oyunu diye aratan çocuğa ben ten oyunu açarsanız sitenize girmiyor. Bir müddet sonra sitenizi google aramalarında yok sayıyor ve altındaki üstündeki siteye tıklarken sizin sitenize tıklamıyor bile !Yani kullanıcı aradığını bulacak.


3Bir aylık sürecin ilk çalışmaları !
Sitenize bu bir aylık süreçte yapmanız gereken ilkşey içeriğinizde bulunan kopya yazıları silmek ve özgün yazılar yazmak olsun. Kaliteli, özgün yazılar yazmaya bugünden itibaren başlayın.


4Sitenizin içeriğine göre resimlere dikkat edin !
Bir moda yada saç stilleri siteniz varsa sizin için önemli olan yazılar değil eklediğiniz resimlerdir. Google aramalarında eklediğiniz resimler gözükürse beklediğinizden yüksek hit alabilirsiniz.

5Sitenizi Google'den önce siz tanıtın !
Sitenize gelencek hitlerin büyük bir bölümü Google'den yada diğer arama motorlarından gelecektir. Bunu siz daha iyi biliyorsunuz ancak sitenizin bu hitin daha çabuk sürede gelmesi için kaliteli sitenizi diğer insanların tanıtması gerekiyor. Bunun için yapmanız gereken ilk önemli şey sitenizi internette tanıtmak. Peki ama nasıl ? Lütfen 6,7,8'inci maddeleri okuyun.


6Sitenizi alakalı forumlarda tanıtın !
Sitenizi alakalı forumlarda tanıtmak sizin için çok güzel bir başlangıç olabilir. Şöyleki webmaster araçları ile ilgili bir siteniz varsa burada yapmanız gereken en önemli şeylerden birisi webmaster sitelerinde açacağınız konular olabilir. Alakalı hiti direk olarak alırsınız. Sitenize gelenlerin merak ettikleri bellidir ve sitenizin içeriği onları meraklandırır. Doğrudan kalıcı hit elde edebilirsiniz.


7Tanıtım yazısı ve reklam !
Forumlarda tanıtımı tanıtım yazısı şeklinde ele almak biraz yanlış olur. Alakalı forumlardan elde ettiğiniz direk hit tanıtım yazısından belkide daha etkili olabilir. Tanıtım yazıları ile sitenizin içeriğine yakın sitelere tanıtım metinleri verirsiniz. Bu metinlerde size direk hit kazandırabilir. Ancak belkide en önemlisi Google gözünde kazandıracağı +1 puandır.


8Sosyal medya çok etkili !
Gelişen internet dünyasının en etkili Google'de yükselme yöntemleri içerisinde ön sıralarda sosyal medya geliyor. Çünkü beğenilen siteler artık eskisi gibi kendi blogunda linklenmiyor. Artık Facebook'ta, Twitter'da takip ediliyor, beğeniliyor. Sosyal medyayı artık hergün takip edin ve sitenizi tanıtın.

Bu bir aylık süreçte hergün şunları yapabilirsiniz;
  1. Hergün 1 saatinizi özgün yazılar eklemeye ayırın.
  2. Hergün yarım saatinizi sosyal medyaya ayırın.
  3. Hergün yarım saatinizi siteniz ile alakalı forumlarda gezmeye, yorumlar atmaya, konular açmaya ayırın.
  4. Hergün yarım saatinizi siteniz ile içerik olarak yakın sitelere yorumlar atmaya, onları takip etmeye ve kullanıcıların nabzını yoklamaya ayırın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

Hitman Absolution Crack indir