Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Twitter tasarımını baştan aşağı tekrar mı yeniliyor?

Bildiğiniz gibi Twitter çok kısa bir süre önce yeni tasarımını yayına almaya başlamıştı. Kademeli olarak tüm hesaplar yeni tasarıma geçti. Yeni tasarımla birlikte gelen en büyük özellik de görsellerin biraz daha büyümesi ve Twitter’ın web uygulamasının, Twitter’ın en iddialı olduğu mobil sürümüne biraz daha benzer yapılandırılmasıydı.
Twitter’ın şu anki tasarıma geçmesinin daha dumanı üzerindeyken, Mashable’da yer alan bir habere göre Twitter bu sefer tasarımını baştan aşağı şekilde test edeceği tasarımın testlerine başladı.
Yeni tasarımın görselleri de paylaşıldı. Burada Facebook’tan ciddi esinlenmeler görürken, görsellerin daha da büyüdüğünün ve profil sayfalarının neredeyse baştan aşağı yenilendiğini görüyoruz. Twitter’daki header alanı biraz daha genişliyor ve Facebook’taki kapak fotoğrafının benzeri geniş bir alan geliyor.
Yeni tasarımdaki profil sayfalarında tweet’ler, takip edilenler/edenler, favoriler gibi alanlar da sekme tarzında tasarlanmış.  Bunun yanı sıra buradaki sekmelerde ‘Fotoğraflar/Videolar’ alanı da ilk bakışta dikkat çekiyor.
Üst menü şu anki son tasarımla aynı kalırken, profil sayfalarında sol menüde kullanıcıların detaylı profil bilgilerinin daha derli toplu olduğunu da görebiliyoruz. Son olarak  sebebini bilmediğimiz ufak bir detay da, profil sayfalarının kapak fotoğraflarında sağ alt köşede kullanıcının Twitter’a üye olduğu ilk tarihe de yer verilmiş olması.
TwitterLayout1
Yeni tasarımla ilgili olarak siz neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşırsanız seviniriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir