Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

FarmVille 2 Hile Programı Güncellenmesi Yenilikleri

FarmVille 2 Hile Programı Güncellenmesi Yenilikleri 
FarmVille 2 hileleri ile daima sizlerleolan trgala bugünde son gelen güncelleme  sonucu Marketi Ücretsiz yapma hilesini sizler için kolaylaştıran harika yöntemler sunuyor.
FarmVille 2 Hileleri TIKLA
Cheat Engine olmadan Hile çalışmaz.
Gerekli Program Cheat Engine İNDİR
Gerekli Hile Programı İNDİR
Gerekli Hile Programı Alternatifi İNDİR
Hile Botu Alakalı Diğer Yenilikler İçin TIKLA
Sevgili Çiftlikçiler sizlere yeni gelen FarmVille 2 Botu Güncellenmesi ile alakalı Marketi Ücretsiz yapmak için Farm Paranız olmasada herşeyi alabilmeniz için sizlere mükemmel bir hile sunuyoruz. Hilede emeği geçen Lena’ya sonsuz teşekkürler.
Video izleyemeyen arkadaşlarım için resimli ve detaylı anlatım sunacağız.
farmtrgala2

farmtrgala3

Tarayıcınızı seçip , devam edin.
farmtrgala


Botumuz açıldığında bu şekilde bir ekran gelecek.
Hile Botu Alakalı Diğer Yenilikler ve botun genel kullanımı İçin TIKLA
Hile Programında ilk seçenek olan 1 cash ile amrketi ücretsiz yapma seçeneği artık güncelleme ile doğru olarak çalışmayabiliyor veya Farm Parası olmayan arkadaşlarım mevcut. Bu sebep ile sizlerden herhangi bir hile yapmanızı isteyeceğiz. Botta ki Kodlar kısmını kullanarak bir silo alın veya, bir kuyu ve bitişik yalak vs…
Hile Programın da Kodlar bölümüne geçin. Bitişik Yalak alarak sizlere göstereceğiz.
Code 1 : e_deco_bugzapper_generic (Böcek cız cihazı)
Code 2: e_building_watertrough_3
Bir kaç tane almanız yeterli olacaktır. Böcek cız cihazlarını alıp komşu ziyareti yapın ve eve dönün.
Eve Döndüğünüzde Böcek Cız Cihazları , Bitişik Yalaklara dönüşmüş olacak ve markete girdiğinizde marketiniz tamamen ücretsiz hale gelmiş olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir