Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Youtube’a Girmek için 6 Farklı Yol (2014)

Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı tarafından erişimi engellenen YouTube’a nasıl girilir? Youtube’a erişemiyor ve erişmek istiyorsanız işte yapmanız gereken 6 farklı yol.

1. Yöntem:
windows vista = c:\windows\system32\drivers\etc
windows xp = c:\windows\system32\drivers\etc
windows 2k = c:\winnt\system32\drivers\etc
win 98/me = c:\windows
dizinlerinde bulunan hosts dosyasını notepad veya herhangi bir text editörü ile açarak
208.65.153.253 youtube.com
208.65.153.253 www.youtube.com
satırlarını eklemek.
2. Yöntem:
Internet explorer veya kullandığınız browser’a http://208.65.153.253 adresini girmek.
3. Yöntem:
DNS sunucularınızı değiştirin. Hızlı ve güvenli bir dns sunucusu için;
4.2.2.1
4.2.2.2
yukarıdaki DNS adresleri idealdir.
DNS sunucularını değiştirmek için izlemeniz gereken yol ise şudur;
DNS sunucusunu değiştirmek için öncelikle, Denetim Masasından Ağ Bağlantılarını seçin. Modem bağlantınıza sağ tıklayıp özellikleri seçin. Ağ iletişimi sekmesini seçtikten sonra alttaki listeden, Internet iletişim kuralları TCP/IP yi seçin. Alttan özelliklere tıklayın. Açılan pencereden DNS sunucu adreslerini kullan butonuna tıklayın. DNS sunucu adreslerini yukarıda yazdığım rakamları girin.
5. Yöntem:
Chrome, özellikle eklentileri sayesinde giderek daha da popüler hale gelen bir tarayıcı. İşte bu tarayıcı, özellikle Twitter ve benzeri erişim yasaklarını günlük hayatın bir parçası haline geldiği ülkemizde artık daha özel bir yere sahip. Neden mi? Tabii ki ZenMate isimli eklenti yüzünden…
ZenMate, Chrome Web Store’dan ücretsiz olarak, sadece 30 saniyede kurabileceğiniz ve size yasaklı sitelerin kapısını sonuna kadar açan güzel bir VPN çözümü. Kurulumun ardından Chrome’un araç çubuğuna yerleşen simge, size farklı lokasyonlardan farklı sunucu alternatifleri sunuyor. Bu alternatiflerden birini seçip Twitter’a girmeyi deneyin; ZenMate’in ne kadar basit ve kullanışlı olduğunu görün.
6. Yöntem:YouTube’ a girmenin en kolay yolunun bu yöntem olduğunu söyleyebilirim. Sadece yapmanız gereken aşağıdaki programı kurmak. Daha sonra YouTube’a sanki hiç kapanmamış gibi girebilirsiniz. Üstelik üye girişi bile yapabilirsiniz. Program birinci yöntemde geçen işlemi otomatik olarak yapıyor. YouTube’a ait yaklaşık 2800 ip adresini hosts dosyası içine ekliyor.
PROGRAMI İNDİR: YouTube a gir. (620.36KB)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir