Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Assassin’s Creed’in filmi hakkındaki detaylar

Assassin’s Creed’in filmi hakkındaki detaylar

Ünlü oyunun filmi nasıl olacak acaba?

Genellikle ilk olarak filmler vizyona girer ve iyi bir başarım sağlarsa, oyunu da piyasaya sürülür.Fakat oyunlarda bu başarıyı pekte göremeyiz.  Bu sefer bu durumun tam tersi yaşanıyor.
acmovie
Justin Kurzel’in yöneteceği; Ubisoft’un geliştirdiği ünlü oyun Assassin’s Creed’in filmi hakkında detaylar yavaş yavaş gün yüzünde çıkmaya başladı. 20th Century Fox tarafından yayıncılığı üstlenen film, 7 Ağustos 2015 tarihinde vizyona girmeye hazırlanıyor.
Henüz oyuncu kadrosu açıklanmasa da, 300 Spartalı’dan tanıdığımız Michael Fassbender, filmde aktör ve yapımcılığını üstlenmiş durumda. Henüz kesin bir bilgi olmasada, yapılan açıklamalara göre Fassbender, Desmond Miles isimli ana karakterimizi canlandıracak olan isim olabilir.
Senaryo yazarı olarak Michael Lesslie seçilen filmde, Conor McCaughan’ın da imzası bulunuyor.
İlk olarak Sony Entertainment ile dağıtımcılık ve ses konusunda anlaşma yapan Ubisoft, birkaç ay sonra tam olarak nedeni bilinmese bile, bu göreve 20th Century Fox getirilmiş durumda. Filmin çıkışına daha bir yıldan fazla bir süre var. Bakalım bu sürede daha neler değişecek? Umarız, oyunun hikayesinin tadı filme de çok iyi bir biçimde yansıtılır…

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

Hitman Absolution Crack indir