Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Best Android apk games ios games 2014, 2014 ün en iyi android oyunlar ios oyunlar part 2 apk





Eğer hep bir sonraki oyunları bekleyenlerden ve telefonda oyun oynamayı sevenlerdenseniz eğlenceye sınır tanımaya gerek yok. Bazı popüler oyunları ücretsiz de indirebilirsiniz. İşte kesin olması gereken 20 android oyunu.


1-Candy Crush Saga android apk hile indir

Download link: http://goo.gl/gZM7Wz





En çok oynanan Facebook oyunu Candy Crush, iPhone ve android’s ücretsiz indirmek mümnkün. Oynadıkça bağımlılık yapan bu oyunda aynı renkleri bir araya getirerek şekerleri patlatmak gerekiyor. hilesine de bir önceki baslığımızdan takip edebilirsiniz..

2-Draw Something android apk hile indir

















Karşıdaki oyuncuya belirli bir objenin resmini çizerek tahmin etmesini bekliyorsunuz. Acaba hangi oyuncu daha iyi çizip objeyi ipucu olmadan bilecek?


Download link: http://goo.gl/lA2Gcg




3-Diamond Dash android apk hile indir












Facebook bağlantılı oyunda haftalık turnuvalar yaparak heyecanı arttırmak mümkün. Sadece aynı renkleri yan yana getirip patlatmak ve sihirli güçleri açmak gerekiyor.


Download link: http://goo.gl/X5IgkN



4- Bucketz












Sınırlı gün için bedava olan bu oyunda kovaların içine havaya atılan eşyaları atıp dengede tutmak işin en önemli kısmı. Geri kalan süprizler ise ilerleyen bölümlerde.
En iyi 20 android oyunu android apk hile indir

Download: http://goo.gl/n7cQ6M



5- Flow android apk hile indir




















Beyni çalıştırmaya yarayan oyunda aynı renkteki noktaları birleştirmek ve boşta kutu bırakmamak önemli. Bölümlerde gittikçe zorlaşıyor ve hamleler sayılıyor

Download link: http://goo.gl/giaDBi


6- Hay Day android apk hile indir












Her yaşta insana bağımlılık yapan bu oyunda kendinize ait tarlanız oluyor ve ürün yetiştirmek, satmak sizin elinizde. Facebook bağlantılı bu oyunda seviye atladıkça yeni ürünler açılıyor.



Download hay day link :http://goo.gl/5hM19h


7- Temple Run android apk hile indir














Arkanızda kovalayan canavarlardan kaçarken ne kadar ileri gidebilirsiniz? Farklı versiyonlara sahip olan bu oyunda oturduğunuz yerden maceraya dalıyorsunuz.


İndirme Linki:  http://goo.gl/adLOKy




8- Fruit Ninja apk download













Download link( İNDİRME LİNKİ)



Meyveleri ne kadar seviyorsunuz? Tek el hareketiyle meyveleri kesmek hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı. Önemli olan kısa zamanda en yüksek skoru elde etmek.


9- Minecraft Pocket Edition Full Apk İndir 0.9.0













Amacı olmayan devasa bir haritada, blokları yerleştirerek istediğiniz yapıları, online olarak veya çevrimdışı oynayabilirsiniz.

 Dünya üzerinde milyonlarca oyuncunun oynadığı Minecraft Android cihazlar için full sürümünü aşağıdaki linklerden indirebilirsiniz.


DOWNLOAD Link Minecraft apk 


10- Traffic Racer 1.8 Para Hileli Apk indir




Traffic Racer geçen aylarda çıkmış ve birden bire yükselmiş bir araba sürme oyunudur. Traffic Racer'de anama akan trafikte arabanızla makas atıyorsunuz, menevralar yapıyorsunuz. Traffic Racer'in grafikleri gerçekten dolgun ve göz dolduruyor. Kontrolleride çok çok iyi. Traffic Racer 1.8 hileli apk sitemizden indirebilirsiniz











TAG: 2014 ün en iyi android oyunlar ios oyunlar part 2, A.C.E. Tomcat hileli apk indir, best android games ios games 2014,Flow android apk, Hay Day android apk hile, Temple Run android apk hile, Fruit Ninja apk download

























Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu