Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Go Launcher Ex Prime Apk v5.0 build 321 + Go Locker Apk v3.00 Full [Kilitler Açık / Premium]

Kullandığınız Android cihazın açılış efektlerinden, simgelerinden, menü dizilimlerinden kısaca tüm menülerinden sıkıldınız mı? O zaman Go Launcher Ex incelememizi okuyun.

Android tabanlı akıllı telefon ve tabletlerin en sevilen yanları açık kaynaklı olması ve geliştirilebilir olması.

Sizin önünüzde kimse bir engel oluşturmuyor. O kadar meblağlar ödediğiniz cihazın nasıl görünmesine siz karar vermeniz gerekiyor. Android'de de bunları pek çok şekilde yapabiliyorsunuz. Bilgi birikimi yüksek kullanıcılar istedikleri gibi ROM yükleyebiliyorlar. Cihazlarında pek çok değişiklik yapabiliyorlar. Fakat tema ya da launcher değiştirmenin kolay yolu yok mu? Tabiki de var.
İncelediğimiz Go Launcher Ex, Android dünyasının en meşhur launcher yazılımı. Ücretli ve ücretsiz pek çok temanın bulunduğu Go Launcher Ex, pek çok özelleştirme ayarına da sahip.


Açıklama
1 - hafıza kartına apk dosyasını taşıyın. 
2 - yükleyin ve tadını çıkarın!


______________________________________________________________________


Android’in klasik kilit ekranından sıkılanlar için tasarlanan Go Locker size farklı kilit ekranı deneyimi yaşatacak özelliklere sahip.

50 milyonu aşkın kişi tarafından kullanılan ve Go Launcher EX ekibi tarafından geliştirilen Go Locker, Android 2.0 ve üzeri tüm cihazlarda çalışabiliyor. Go Locker’ın son sürümü lan 1.82 ile birlikte gelen başlıca değişikliklerden birisi Mobil Güvenlik uyarıyısdı. Bu uyarı eski sürümlerde virüs prıgramlarında zararlı uygulama olarak görünmesini sağlıyor bu sorun Go Locker 1.82 ile tamamen giderildi.

Go Locker ile neler yapabiliyorsunuz bunlardan bahsedelim; Telefonunuzun kilit ekranını farklılaştırıp resimler ekleyebiliyor, Go Launcher Ex arayüzü ile tamamen uyumlu çalışabiliyor, Kolay kullanıma sahip, Telefonunuzun kamera, Sms ve arama kısmına kilit ekranından doğrudan erişebiliyorsunuz, Farklı temalar ile Go Locker‘ın şeklini değiştirebiliyorsunuz, Güvenlik desteği ile kilit ekranına şifre veya görsel şifre belirleyebiliyor aynı zamanda Acil telefon çağrı için acil durum kilidini kullanabiliyorsunız.



Açıklama


1 - hafıza kartına apk dosyasını taşıyın. 
2 - yükleyin ve tadını çıkarın!


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir