Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Gun Strike 1.4.2 Apk Herşey Sınırsız

Gun Strike 2, birbirinden farklı ve güçlü silahların, farklı düşman türlerinin ve seçebileceğiniz karakterlerin bulunduğu müthiş aksiyon oyunlarından bir tanesidir.
Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz oyundaki amacınız tüm düşmanları öldürerek bölümleri bitirmek. Oynadıkça kazandığınız puanlar ile takımınızı ve eşyalarınızı güçlendirerek diğer online oyuncular ile kıyasıya bir rekabet içine girebilirsiniz.
Lav silahından, makineli silaha ve keskin nişancı tüfeğinden suikast silahına kadar farklı, güçlü ve tehlikeli silahlar kullanabileceğiniz oyunda farklı silah teknikleri de kullanabiliyorsunuz. Oyunda size verilen görevleri yerine getirerek elde ettiğiniz başarılar karşısında ünvan kazanabilirsiniz.
İlk versiyonu ile uygulama marketi üzerinde oldukça ilgi çeken oyunun yenilenen grafikleri ve oynanışı ile çıkış yapan ikinci versiyonu da oldukça etkileyici diyebilirim Aksiyon oyunları oynamaktan keyif alıyorsanız Gun Strike 2'yi mutlaka denemelisiniz. Oyunu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak hemen indirebilirsiniz.
 Market Linki


Özellikler:



Resimler:








Apk Normal - Zippyshare | Mega

Apk Unlimited - Zippyshare | Mega


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir