Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Respawnables Dükkan Ürünleri Hilesi

Respawnables Shop Items Cheats


!!Öncelikle belirtelim bu hileyi tablet veya telefonunuzda denemek için bir takım yüklemeler ve root 'lar yapmak durumundasınız. Cihazınızın yedeğini almayı unutmayın.


Burada anlatılan teknik Oyunun geliştirici modunu bir bakıma aktif etmek şeklinde anlaşılmalıdır.


1. Telefonunuzu Root ayarlarını aktifleştirin( Halihazırda açık durumdaysa bu seçeneği geçin)
2. Aandroid  sistemini yedekleme yapın ...
3. Android  oynunu yükleyin. Yükleme adresi  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dle.respawnables&hl=en 
4. Xposed Installer indirin ve yükleyin. Bu programı indirmek için tıkayın 
Bu programın nasıl yükleneceğini bilmiyorsanız buradan bilgi alabilirsiniz.
5. Xprivacy indirin ve yükleyin  XDA-Developers indirme




2.adıma geçin
Tüm yüklemeleri yaptıktan sonra
1.Xposed installer  açın ve cihazını yeniden başlatın.
2.. Tekrar başlattıktan sonra, cihazınız Xposed Installer konumundan devam edecektir. Burada Xprivacy Modülünü aktif hale getirin.
3.. Tekrar yeniden başlatacaktır. Xprivacy ve  Respawnables oyun simgesine tıklayın bulduktan sonra .
(Nerede diye soracaksınız. Açık olan konumda sadece birkaç seçenek olacak ama sadece System / yüklü uygulamalar konumunda olması gerekiyor)
4.Uygulama yüklemeleri ve oyunun freecode modunda olduğundan emin olun.Daha sonra Freedom Respawnables konumunda oyunu istediğiniz kadar oynayabilir ve dükkan ürünlerini sömürebilirsiniz. Oyuna girdiğinizde ülkenizde bu mod aktif değil gibi uyarılar verebilir. Siz devam edin. 
O çıkışından sonra Xprivacy ve açık Özgürlük (Freedom Eğer ortamda Freecode kene emin olun) .... sonra Freedom Respawnables oyun başlatmak Özgürlük (birkaç saniye bekler) başlar .... sen Özgürlüğü ile ilgili bir kaç açılan alabilirsiniz yaramadığını Ülkenizdeki çalışır ama onunla zahmet etmeyin ....
Aynı yöntem Blitz Brigade Android için de geçerli. Ve diğer oyunlar içinde deneyebilirsiniz.

Tag: Respawnables oyun, Respawnables Dükkan Ürünleri Hilesi,apk oyun hilelerli, androil oyun hileleri aktif etme, 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu