Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Eternity Warriors 3 (v2.3.0) Android Apk+Mod Hile +Data indir


Android işletim sisteminin vazgeçilmez ve başarılı mmorpg oyunlarından olan Eternity Warriors 3 (v2.3.0) serisi hem normal apk + data dosyası olarak hem de mod hileli serisi olarak
sizlerle. ETERNITY WARRIORS 3 versiyon 2.3.0 sürümüyle küçük hatalardan arınmış ve daha fazla özellik sunarak karşınıza çıkıyor.


Eternity Warriors 3 android sistemler için başarılı bir mmorpg oyunudur. Oyunda size verilen karakterinizle savaşarak karakterinizi geliştirebilirsiniz. Çeşitli silahlar, kolyeler ve bir çok envanter oyunda yer almaktadır.

Eternity Warriors 3 oyunu size 3 karakter sunuyor. Siz savaşmak istediğiniz karakteri seçerek oyuna başlayabiliyorsunuz. Eternity Warriors 3 oyununda çeşitli gruplar (loncalar) ve diğer oyuncularla sohbet edebilmeniz için sohbet kutusu bulunmakta. Bunların yanında oyunda PVP sistemide yer alıyor. Eternity Warriors 3 Pvp sistemi sayesinde diğer oyuncularla savaşabilirsiniz. Bu özellik sayesinde Eternity Warriors 3 oyunu bize daha fazla zevk veriyor ve çekici geliyor.

Eternity Warriors 3 grafik ve kontrol bakımından gayet kullanışlı oyunlar arasında yer almakta. Oyunu çok kısa bir sürede kavrayabilir ve rahatça oynayabilirsiniz. Çeşitli göz kamaştıran grafiklerle oyun göz zevkinize de büyük derecede etki etmekte.

İndirme Linki 1 (Turbobit) (100.79MB)


Eternity Warriors 3 (v2.3.0) Android (Apk) + Mod Hile + Data Kurulumu
  1. İlk olarak indirdiğiniz dosyayı winrar yardımıyla klasöre çıkartınız.
  2. Çıkarmış olduğunuz klasördeki dosyalardan apk dosyasını telefonunuzun herhangi bir yerine atınız ve ardından "com.glu.ewarriors3" klasörünü telefonunuzun hafıza kartında bulunan "Android/obb" klasörünün içine atınız.(eğer bir hafıza kartınız yok ise telefonunuzun hafızasında bulunan Android/obb klasörüne atınız.)
  3. Atmış olduğumuz apk dosyasını kurun.
Eternity Warriors 3 (v2.3.0) hileli apkyı kurmuş bulunmaktayız. Keyifli oyunlar dileriz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

Hitman Absolution Crack indir