Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Adobe Acrobat XI Professional 11.0.3 Türkçe Full Sürüm indir


Adobe Acrobat XI Professional v11.0.3 Türkçe Full indir

Adobe® Acrobat® XI Pro, önde gelen bir PDF dönüştürücüden çok daha çoksını sunar. İletişim kurmak için çok daha çok güç sağlayan akıllı araçlarla donatılmıştır. Kolayca, nettisiz ve oldukça parlak
Acrobat X Pro nedir?
Adobe® Acrobat® X Pro programı profesyonel PDF iletişimleri sunmanıza imkân sağlar. Dahili zengin ortam vasıtası ile PDF dosyaları oluşturun ve düzenleyin, bilgileri daha güvenilir paylaşın ve geribildirimleri daha etkili bir biçimde toplayın.
PDF’ye dönüştürme ya da tarama
PDF’ye dönüştürmeniz veya taramanız gereken içeriğin türü ne olursa olsun — kağıt belgeler, e-posta, fotoğraflar, çalışma sayfaları, internet siteleri, Adobe® Flash® Player uyumlu video ve daha çoksı— Adobe Acrobat® X programı ile bu prosedürü basitçe ve güvenle yapın. Mobil cihazlarda ve akıllı telefonlarda görüntülenebilen PDF dosyaları oluşturun ve paylaşın.
PDF dosyası dönüştürme
Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher ve Access’ten tek butonyle dönüştürmenin yanı sıra Firefox ve Lotus Notes’un dahil olduğu yazdırabilen bütün programlarda uygulamadan çıkmadan PDF belgeleri oluşturun.
PDF’ye tarama
Kağıt belgeleri ve formları tarayın ve PDF’ye dönüştürün. Taranan metni OCR ile aranabilir hale getirin, sonra da hataları denetleyin ve giderin. Metinler diğer programlarda tekrar kullanılmak üzere dışa aktarılabilir.
HTML’den PDF’ye
Web sayfalarını bütün bağlantıları olduğu gibi koruyarak Internet Explorer ya da Firefox içinden tek tıklatmayla PDF dosyaları olarak yakalayın. Yalnızca istediğiniz içeriği seçerek sayfanın belirli bir bölümünü dönüştürün.
E-posta’dan PDF’ye
E-posta tabanlı iletişimi daha verimli bir biçimde yürütün ve e-posta aramayı ve almayı kolayleştirin. E-postaları ve e-posta klasörlerini tek buton basitlığıyla Microsoft Outlook ya da IBM Lotus Notes’da arşivleyin.
PDF dosyalarını dışa transfer ve düzenleme
PDF dosyalarını basitçe düzenleyin ve çabucak Word veya Excel belgelerine dışa aktarın. Bilgileri tekrar girmek için daha az, içeriği tekrar kullanmak için daha fazla zaman harcayın. Hataları azaltmak, verimliliği artırmak ve projeleri daha çabuk bitirmek için Acrobat X kullanın.
PDF’den Word’e
PDF dosyalarını tasarlanmış şekillendirme ve mizanpaj korumasıyla Word belgeleri olarak kaydedin. Tablo ve görüntülerin göreli konumlarının ve de çok sütunlu metinlerin korunmasının yanı sıra sayfa, paragraf ve font özellikleri de korunur.
PDF’den Excel’e
PDF belge verilerini Excel dosyası formatlarına dönüştürerek içeriğin tekrar kullanımını hızlandırın. PDF sayfasının sadece bir kısmını seçerek, düzenlenebilir bir formata transfer edebilirsiniz.
PDF dosyalarını düzenleme
PDF dosyalarını orijinal kaynak dosyalara geri dönmeden hızlı ve basit bir biçimde düzenleyin. Doğrudan PDF dosyaları üzerinden metin ve görüntülerde kolay değişiklikler yaparak zaman tasarrufu sağlayın. PDF sayfalarını kaldırın, tekrar düzenleyin ve döndürün.
Yazdırma hazırlığı-
Yazıcıdaki hataları ve gecikmeleri azaltın. Yüksek kaliteli baskı üretimi ve dijital yayınlama amacıyla PDF dosyalarının önizlemesini ve ön denetiminü yapma, bunları revizyon ve hazırlama.

vipbedava.blogspot.com


.: Kurulum Notları :.
# Ultra Sıkıştırma Yapılmıştır.
# Güncellemelerin Tamamı Devre Dışıdır. Kurulum Hızı Yükseltilmiştir.
# Crack Yapılmıştır Yani Lisans Sorunu Yaşamazsınız. KURMADAN ÖNCE ANTİVİRÜSÜ DEVRE DIŞI BIRAKIN
# Varsayılan Dil Türkçe Olarak Ayarlanmıştır.
# Kurulumla İlgili Bilgi Verilene Kadar Bekleyiniz…
————————————————————-
Boyut: 433 MB
Sıkıştırma: Rar / Şifresiz
Tarama: Webroot. / Durum Temiz
————————————————————–

KATILIMSIZ OTOMATİK KURAR




MANUEL KURULUM

Yenii




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir