Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

"Sen Benim Eksik Parçam Mısın?"



Dizi Adı: Piece 
Bölüm Sayısı :13
Tür:Gizem,Romantik

Oyuncular:

Nakayama Yuma - Narumi Hikaru 
Honda Tsubasa - Mizuho Suga
Nozawa Yuki - Sugawara Yu
Matsumura Hokuto - Yanai Takashi
Yasui Kentaro - Koike senpai
Suzuki Airi - Madoka Setouchi
Arai Moe - Nishida Reimi
Mizuno Erina - Origuchi Haruka



HanHan Tanıtımı ve Yorumu:



Diziyi anlatmadan önce başrollerin aşkı çok güzel ve hoştu.Gizem unsuru diziyi sürükleyici ve merak uyandırıcı yapmış.Nakayama Yuma'nın seslendirdiği giriş şarkısına da bayıldım.Melodisi şimdi yazarken bile hala kulaklarımda duyabiliyorum.

Honda Tsubasa da bu diziyi izledikten sonra sevdiğim bir oyuncu oldu.Bildiğim kadarıyla en son kendisi Ao Haru Ride live action da Futaba karakterini canlandırdı.



Dizimizde çapkın,herkese yakın ilgi gösteren Narumi ve herkesle arasına mesafe koyan kızımız olan Suga ile Lise 2.sınıftayken gizli bir şekilde sevgili olurlar.Narumi'nin evinde buluşurlar fakat bir zaman sonra bir şekilde yolları ayrılır.

3 yıl sonra lise arkadaşları olan Origuchi Haruka'nın cenazesinde Narumi ile Suga karşılaşırlar.Ölen kızın annesi Suga'yı kızın arkadaşı zannederek kızının ölmeden önceki gizli sevgilisini bulması için yardım ister.Yardım etmeye karar veren Suga Narumi ve diğer arkadaşlarıyla beraber bu meçhul sevgiliyi ararken birbirlerinin hiç bilmedikleri yanlarını keşfedecekler.Bu olaylar başrolümüz olan Suga'nın da değişimine yol açacaktır.

Ve en önemli soru da bu meçhul ve gizli sevgilinin kim olduğudur.


Romantizm, gizem ve Nakayama Yuma'nın seslendirdiği giriş şarkısı ile harmanlanmış bu diziyi yazın izlenecekler listenize almanızı öneririm.

Keyifli Seyirler.....

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir