Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Game Of Thrones 6.Sezon 3. Bölüm İzle

Game Of Thrones 6. Sezon Ne zaman Başlayacak


Bütün dünyada kendine sağlam bir izleyici kitlesi oluşturan Game of Thrones o kadar çok sevildi ki HBO Game of Thrones 6 sezonununda onaylandığını aylar öncesinden dizinin hayranlarına duyurmuştu. Bu kararın dizinin göstermiş olduğu başarının dışında Game of Thrones hayranlarının da etkisi büyük oldu. Örnek olarak Game of Thrones hayranları İsveç'te kışın gelmesiyle Stocholm'ün dört bir tarafında Ak yürüyenlere karşı korunmak için yerleştirilen Ejderha camı'na olan alaka gibi...

Dizinin 6. sezonu için bu sadık hayran kitlesi daha şimdiden gün saymaya başladı. söylentilere ve duyumlara göre Game of Thrones 6. sezonu büyük bir ihtimal ile nisan ayında başlayacak gibi duruyor.

Bir diğer haber ise genç oyuncu Isaav Hempstead Wrigh'ın canlandırdığı Bran Stark karakterinin yeni sezonda diziye geri döneceği dizinin yapımcı firması tarafından açıklandı.




Game of Thrones yeni Sezondan Çılgın spoiler

Dizinin 3. sezonunda korkunç bir şekilde ölen bir karakter var hatırlayanlar bilir Lady Stoneheart bu karakter diriliyor ve intikamını almak için harekete geçiyor. Bu olay dizinin kitabında geçiyor. Söylentilere göre bu olay dizinin 6 . sezonunda izleyiciye gösterilecek.

Bildiğiniz gibi House Tully’nin lideri Edmure Tully’nin düğünü sırasında isyan bayrağını açan Robb Stark, Stark’ın eşi, annesi Catelyn Stark hepsi düğüne davetli misafirler kılığındaki askerler tarafından katledilmişti.



Ejderhaların Annesi Gönüllerin Sultanı


 Game of Thrones 6. sezonu ile ilgili yaptığı açıklamada Diziyi sevenleri heyecanlandırdı. Daenerys Targeryen karakterini canlandıran Emilia Clarke yaptığı açıklamada dizinin yeni sezonu ile ilgili bazı kısa açıklamalar yaptı.
Emilia'nın açıklamalarına göre dizinin yeni sezonu çok heyecanlı bir şekilde başlayacak. Emilia şöyle diyor "şok edici anlardan şok edici anlara, epik anlardan epik anlara" sürükleneceğimizi söylüyor ve tabi ki Daenerys'ın tüm bu olayların bir parçası olacağını da söylüyor.




Game of Thrones 6. sezon Fragmanı

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir