Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

4K Diye 3K almayın


4K Diye 3K almayın !
Televizyon ticaretinde dönen sahtekarlıkların başında çözünürlük değerleri geliyor.Kullanıcıların çözünürlük konusunda yeterince bilgiye sahip olmaması kandırılmalarına sebep oluyor .Bu sahtekarlıklardan bir tanesi 4K televizyon yerine 3K televizyon satmak. Yani kullanıcıya 4K tv aldığı söyleniyor ama aslında aldığı tv 3K.
3K telvizyonlarda 4K nın aksine RGBW paneller kullanılır .RGBW panellerde ana renklerin yanında serpiştirilmiş beyaz renk hücreleri yer alır .%60 daha ucuza maledilen bu panellerde resim kalitesi de %25 düşer. İlk bakışta anlaşılmayan bu fark alıcının 4k yerine 3k tv almasına yani halk dilinde kazıklanmasına sebep olur.RGBW panelerde serpiştirilmiş beyaz renk hücrelerini aşağıdaki resimden görebilirsiniz.

4k tv alırken tv üzerinde yapıştırılmış olan 4k standartlarını belirten sertifika logolarını dikkatlice inceleyin.Aşağıda gösterilen logobir 4k sertifikasıdır. Alacağınız televizyonda kesinlikle bu logo olmalıdır. Ayrıca bazı satıcılar bu logoları sonradan yapıştırıp ürünü 4k gibi gösterebilirler. Sertifikadan emin olmanız için tv nin kullanma klavuzunu alın ve kontrol edin aynı logo kullanma klavuzunda da belirtilmişse sorun yok . Kullanma klavuzunu incelerken dikkat etmeniz gereken husus ; Bazı kullanma klavuzları global hazırlanır . Yani birkaç modeli kapsar . Klavuz içerisindeki açıklamalar modellere göre ayrıştırılmıştır. Klavuzun index bölümünden modeli doğru seçip doğru sayfaları okuduğunuzdan emin olun.
 
Digital Europe (DE) bir televizyona Digital Europe UHD Logo kullanım sertifikasını yalnızca aşağıdaki şartları sağladığını test ettikten sonra izin veriyor:
3840 x 2160 piksel çözünürlük
24p / 25p / 30p / 50p / 60p saniyedeki resim sayısı (frame per second – FPS)
Minimum 8 bit renk derinliği desteği
50p/60p için 4:2:0, 24p/25p/30p için 4:2:2 chroma sub-sampling oranı
Minimum BT.709 göre renk algotriması desteği

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir

NetCad Full Türkçe İndir 5.2.1035

Wolfteam Kutu Açma Botu