Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Baba Evi'm: Sevgiye Doyduğun Yer...


Sorunlara rağmen sağlam, dik duruşun temsili, her zaman sırtını dayanacağın, inandığın, yıkılmaz bir duvar gibidir, aile.
Ne olursa olsun, her türlü hatayı yapsan dahi, çaresizliğinde, yalnız kaldığında seni kucaklayacak, koruyacak kalkandır, aile ortamı; Baba evi.
Sorumluluk duygusunu omuzlarında hissettikçe, gerçeklerle yüzleşmeye başladıkça, hayal kırıklığına uğradıkça insan daha da anlar içindeki özlem hissini… Çünkü yıllar geçse de üzerinden, çoluk çocuğa karışsan da sürekli nazlanacağın tek adrestir, Baba evi.
Bırakıldığı gibi kalan oda, örtüsü bozulmamış yatak, fotoğraflar, biblolar, anılar gittiğinde sana kucak açar. Aile fertleri ise tatlı telaş ve heyecanla geleceğin günü dört gözle bekler.
Anne eli… Sevgi dozunun baskın olduğu yemeklerin yanı sıra emekle hazırlanan kışlıklar; kuru patlıcanlar, biberler, fasulyeler, salçalar, tarhanalar… Can çekişen valizler ama ne yapsın anne yüreği, evladına kıyamaz.
Asma yapraklarıyla süslenmiş duvarlar ile çevrili mütevazı, sıcak, bahçeli baba evi… Bahçesi rüya gibi, organik kelimesinin dengi, ‘Ya Rezzak’ isminin lütfu ile donatılmış bereketli! Çok şükür bin şükür. Envai çeşit meyveler, sebzeler… Bahçenin keyfini sunmak isteyen babanın mangal partisi ise olmazsa olmaz. Babanın kız çocuğuna olan düşkünlüğünü es geçmek ne mümkün.
Ne güzel şeydir, aile. Sevgiye doyduğun yerdir, baba evi. Elindekinin kıymetini bilmeli insan. Her şeyin bir alternatifi vardır ama anne ve baba 1 tane!
Duygusal bir kapanış oldu sanırım, sürekli yazmak istediğim ama bugün niyetlendiğim baba evimi beğeninize sunuyorum ;)
Veee okuyanlara gelsin bu müzik!...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir