Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Fated to Love You Konusu ve Oyuncuları 2014


O kadar meraktan çatlattım -özellikle Dream’ciğimi-,
 ‘Johnny Depp ‘in Kore versiyonunu buldum!’ hahaha nidaları ile yorumlarda geziyorken dedim artık üşengeçliğimi bir tarafa atıp, oturup yazmalıyım ve bilmeyenlere göstermeliyim bu gizemli insanı!
Kim mi?
Efsane kahkahası ile omo omo omo dediğim Lee Gun rolü ile Jang Hyuk! tabikisi…

İzledikçe beni benden alan, eller kollar, hal ve hareketler, mizah resmen J.D.  Bu kadar mı olur?

Bu konuda Dream!’den de – öyle böyle değil tam Johnny’ci-  destek alırım herhalde :)

Neyse … Keyifle izleyeceğiniz, tesadüflerle dolu olay zincirleri zaman zaman güldürüyor hatta kahkahalar attırıyor arada da hüzünlendiriyor tabii, denge her daim :)


Kendisini herkesin ihtiyacı olmasına rağmen kimsenin değer vermediği, rahat ve atması kolay Post-it’lere benzeten Kim Mi Young ~Jang Na Ra iyimser -Pollyana cinsinden-, çalışkan, öz güveni eksik, hor görülen hukuk firmasının sekreteridir. İş yerinde sadece bir arkadaşı tarafından değer görür. Avukat Min’de Kim Mi Young’da ilgi gösterir, diğerlerine nazaran daha nazik davranır. Bir gün firmada bir çekiliş yapılır ve şans Kim Mi Young’ a güler,  lüks otelde iki kişilik tatil kazanır. Avukat Min ile beraber gitmek ister ve gider de.


Bilmem kaçıncı kuşaktan gelen Lee Gun, kimyasal şirketin başkanıdır. Dansçı kız arkadaşı  –baş balerin- Nam Se Ra’ya  ~Wang Ji Won evlilik teklifi etmek için hazırlıklar yapmaya başlar ama nerde mi? Tabii ki aynı otel de, illaki kader ağlarını örecek :)

Bu otel nelere sebebiyet verir nelere! Hiç de istenildiği gibi  ya da hayal edildiği gibi olmaz, Avukat Min, Kim Mi Young’u aldatır. Nam Se Ra son dakika da Amerika’ya gider Lee Gun’ın beklediği otele gelmez bu da yetmezmiş gibi yaşadıkları bir olay sonucu – anlatamam görmeniz lazım- Lee Gun ve Kim Mi Young aynı yatakta uyanır veeeee sürpriz,,, hamiledir. Eee sonra???

İşte de tamda buradan sonrası inişli çıkışlı…


İkili bir araya gelir hatta evlenir. Sonra sevdiği kız arkadaşı Amerika’dan döner, Kim Mi Young komşusu Daniel Pitt ile yakınlaşmaya başlar. Beklenmedik olaylar sonucu gelen ayrılık… Ayrılığın getirdiği özlem… Genetik hastalık sonucu vazgeçilen aşk… Platonik aşklar… falan filan derken 20 bölümden oluşan dizi sizi tatmin ediyor, beni etti de ;)

Kafa yormayan, şeker mi şeker tadında, çerezlik, güzel bir dizi, iyi seyirler!!!



Ps. Kızın yaptığı çizimleri görünce de Riv! sen aklıma geldin heee, bilesin!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir