Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Madame Antoine Konusu ve Oyuncuları 2016






Fransız kraliçesi ve Avusturya arşidüşesi Marie Antoinette'in ruhu ile bağlantı kurduğunu idda eden ünlü bir falcı, Go Hye Rim ~Han Ye Sul. Madame Antoine kafesine gelen müşterilerini bakışları ile süzgeçten geçirir, gözlemleri ile tecrübesi birleşince analiz etmekte başarılıdır ve hemen etkisi altına alır. Hele ki damar noktayı yakaladı mı, etkilenmemek mümkün değildir. Kendini iyi pazarlayan Go Hye Rim, ruhsal destek için psikologa gitmeyi de eleştirir, boşa verilen para olarak görür. Müşterilerine de bunu açık açık söyler.









Choi Soo Hyun ~Sung Joon ise başarılı bir psikologtur. Gerçek aşkın olmadığını ispatlamak için deneyler yapar. İlk ön deneyi 20'li yaşlardan biri üzerinde dener. Kişileri seçerken erkekler durumdan haberdir -deney olduğunun yani-  bayan ise bilmez.
 Aşık olmaya teşvik eden psikolojik deneyi başlatır ve - sayesinde- kadın içlerinden birine aşık olur, tvlere çıkıp haykırır. Peki aşk, bu enerjiyi nasıl veriyor da insanlar çılgınca işler yaparken buluyor kendini?  Bu gücü merak ediyor, Choi Soo Hyun. İkinci deneyi, aşkı tecrübe etmiş 30'lu yaşlardan birinde deneyecektir. Sonra farklı yaşlardaki 500 kadın ile deneyden sonuca varacaktır. Deneklerden deney için izin alır ama amacı söylemez, duyguları ise onun için zaten önemsiz! İnsanın kalbini keşfedip sonra onu oyalamak her ne kadar etik olmasa da bilimde önemsiz olduğunu düşünüyor. 

Dünya çapında ünlü olan Choi Soo Hyun, sadece özel, istediği kişilere hizmet verebilmek için psikolojik danışmanlık merkezi açar ama yeri gizli tutulur. Mekan için istekleri de vardır. Bunlardan biri alt katında kafe olması bu iyi hoş da adını da 'Madame Antoine' koyunca -ee hayli ile- Go Hye Rim öfkelenir ve savaş başlar -her türlü rekabet-



Henüz yeni başlayan dizi şuan 4. bölümde ama sanırım denek adayı da olacak Go Hye Rim, bir şekilde ortak çalışacaklar zaten, sonra duygular falan, bakalımmmm :))



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir