Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

HanHan'ın Sayfası 1 Yaşında!

Evvel zaman içinde kalbur zaman içinde diye başlar masallar.

Hayat masal gibi olmasa da herkesin anlatmak istediği kelimeleri, hikayeleri ,masalları olur. 

Dış dünyaya dökemediği şeyleri yazmakla başlar bazıları.

Okurlarını, elindeki kalemi vasıtasıyla gezdirir.

Bir kelimeden diğerine atlarken okur,aslında yazarın iç dünyasına yolculuk yapar bir nevi.
Niye mi böyle başladım bu yazıya?
Çünkü bugün sizlerle buluştuğum bloğumun 1.senesi.
Geçen sene Nerden Çıktı Bu HanHan? adlı yazımı Nisanın 27.günü yayınlamış,siz okurlarımı,takipçilerimi;gerek yazdığım dizi ve film aracılığı ile gerekse kalemimden dökülen acizane kelimelerim ile yolculuğa çıkarmıştım.
Tabii bunu gerçek anlamda başarabildiysem ne mutlu bana!

Bu yolculukta benimle beraber olan, bu karalamaları okuyan ya da dizi,film yazılarımı okuyup, izleyen herkese içten teşekkürlerimi gönderiyorum.Umarım bu yolculuk, hayattaki bazı rötarlara rağmen devam eder..
Hepiciğiniz iyi ki varsınız!

İyi ki bu kaçık HanHan ve bildirimlerini dikkate alıp okuyorsunuz...

Beraberce nice güzel,mutluluk,sağlık ve huzur dolu senelere...

HanHan Dipnotu:Blog açmama ve belli başlı konularda her daim yardımcım olan herkesin tanıdığı Renkli Tirtil'a özel olarak,sevgi,saygı ve de teşekkürlerimi fırlatıyorum.Yakalayabilirsin inşaAllah.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir