Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Gülümse Yeter (Dizi)

Dizi Kore dizisi olan Smile, You'dan uyarlama olacağını ve fragmanların da Erdal Özyağcıları gördüğüm günden bu yana merakla beklediğim dizilerden biriydi. Nitekim dizi beklediğime değdi. Fakat başrol oyuncu çifte ısınamadım. Aslı Bekiroğlu çok sempatik bir kız olsa da rolü birazcık abartmış gibi geldi. 2015 best model birincisi Yılmaz Kunt ise, ilk oyunculuğu olmasına rağmen iyi ama seslendirmen olduğu için sesi pot durmuştu. Bu yüzden bu çifti çok yadırgadım. Sanki bazı şeyler eksik gibi geldi. Pamir Pekin ve Seray Kaya'nın canlandırdığı çift daha hoşuma gitti, daha sıcak geldi. Belki başrol oyuncusu olarak Pamir ve Seray seçilse daha uygun olurdu gibi geldi. Fakat bu konu diziyi izlememek için sebep değil. Hatta zamanla oyuncuların oturacağını düşünüyorum.  Orijinal bir konu gibi düşünürsek dizi kıpır kıpır başladı. Tam bir yaz dizisi olmuştu. Erdal Özyağcılar gibi bir ustanın bu dizi de olması diziyi başka yere götürmüştü. Erdal Özyağcıların yanı sıra çok sevdiğim oyuncu Erkan Sever'in de olmasına çok sevindim. Konu klasik Kore dizisi konusu olsa da oyuncularla konusu parlamıştı. İşleyiş konusunda ilk bölüme göre biraz durağan gelse de daha sonra atağa geçeceğini düşünüyorum. Eğer Kore versiyonuna göre giderse çok hoş bir dizi izleyeceğimizi düşünüyorum. Eğer şans verme konusunda kararsızsanız hiç durmayın bence eminim çok seveceksinizdir. 
***
Tebrik konusunu en sona bırakmak istedim. Dizinin başında Moon Hee Jung'un ismini ve sonunda orijinal dizinin yayın kanalı SBS'nin  ismini görmek beni çok mutlu etti. Yapım ekibini bu konuda kutlarım. Her versiyon dizilerinde yazdığım gibi Kore dizi severlerin uyarlamalara değil hakkını vererek yapmadıkları için kızdıklarını rahatlıkla yazabilirim. Hakkını vererek yaptıkları zaman zaten hiç bir Kore fanı ve ya Kore dizisi severin kızacağını ve ya tepki vereceğini düşünmüyorum. Nitekim bu dizi hakkını vererek dizi yaptığı için kocaman bir tebriği hak etti. Umarım bu dizi tutar ve bu emeğin hakkını güzel bir şekilde alır. 

Gülümse Yeter

Tür: Romantik, Komedi, Aile
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Moon Hee JungSenaryo uyarlama: Banu Kiremitçi
Yapım: MF Yapım
Yapımcı: Fatih Aksoy
Kanal: Show TV
Günü: Salı
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 12 Temmuz 2016
Konu:
40 yıldır zengin bir eve şoförlük yapan Hasan bir gün patronunun sabrını taşırır ve işten kovulur. Bu sırada Amerika'dan torunu Sarp ülkeye döner. Ülkeye döndüğü gün arkadaşının arkadaşına bir emanet ulaştırmak ister. Bu ulaştıracağı emanetin sahibi ise dedesinin patronunun kızı Yasemin'dir. Sarp'ın ulaştırdığı emanet zarar görünce Yasemin çok sinirlenir ve tartışırlar. Ertesi gün evlenecek olan Yasemin evlilik konusunda çok kararsızdır. Düğün günü kararsız olsa da her şeye rağmen evlenir. Her şey yolunda giderken Yasemin'in ailesine aynı gün icra memuru gelir ve işler karışır. Para için evlendirildiğini anlayan Yasemin büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Damat tarafından da terk edilen Yasemin o üzüntüyle ne yapacağını bilmez ve Hasan'ın evine gitmek aklına gelir. Hasan Yasemin'i karşısında görünce çok şaşırır ve evini açar. Ve hikaye başlar.

Oyuncular: 
Erdal Özyağcılar 
Aslı Bekiroğlu
Yılmaz Kunt
Sermet Yeşil
Pamir Pekin
Seray Kaya
Erkan Sever
Evrim Doğan
Uğur Kurul
Aslı Altaylar

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir