Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

Rengarenk (Dizi)

Dizinin fragmanları dönmeye başladığı andan itibaren merakla beklediğim dizilerden biriydi. Ha bu gün, ha yarın derken sonunda başladı. Julia Roberts ve Hugh Grant’ın başrolünde olduğu Nothing Hill filminden uyarlanan bu diziyi çok sevdim. Filmi izlemediğim için orijinal senaryolu bir diziymiş gibi izlemeye başladım. Konu ve işleyiş açısından çok hoşuma gitti. Tam yaz dizisi kıvamında çok tatlı bir dizi olmuş. Ne çok cıvık, ne çok ciddi tam yerinde bir işleyişi vardı. Selin Şekerci ve Kaan Taşaner uyumu harikaydı. Zaten sevgili oldukları için kameraya bunu iyi yansıtmışlardı. Haliyle izleyiciye de bu duygu çok etkili bir şekilde geçmişti. Birde Selin Şekerci ve Funda Güray uyumu vardı. İkisinin kimyası muhteşem uymuştu. Repliklerde yer yer ince espriler hakimdi. Klasik bir konusu olmasına rağmen replikler ve renkli karakterlerle dizi güçlü hale gelmişti. Tüm oyuncular dizilerden bildiğimiz tanıdığımız oyuncular olduğu için üzerine pek bir şey yazmak istemiyorum. Yani dizi de hiç bir şey olmazsa oyuncuları yine izletir durumda. Belki de bu yüzden bu diziyi sevmişimdir kim bilir? Bana göre ilk bölümden dizide öne çıkan bölümün kahramanı bir oyuncu yoktu. Hepsi bana göre iyi olduğu için ''-Aa! Bak bu oyuncu başka dizi de kötüydü ama bu dizi de atak yapmış.'' diyemedim. Fakat dizi de Can'ın ailesi ve arkadaşlarına bayıldım. Bence diziyi komik yaparsa bu aile yapar gibi geliyor. İnci Türkay'ın yıllar sonra dizilere dönmesi de ayrıca hoşuma gitti. Oynadığı reklam filmi harici uzun zamandır ciddi anlamda ekranlarda değildi. Kendini epeyce özletmişti. Bu dizinin hem kendi, hemde sevenleri için iyi olacağını düşünüyorum. Genel olarak dizi iyiydi, ben severek ve eğlenerek izledim. Eğer vaktiniz varsa muhakkak denemelisiniz.
1. bölümün en iyi repliği;
''Ben şeker gibi adamım da, doğru çayı bulamadım.'' - CAN 

Dizi 1. bölümüyle reytinglerde, yayın zamanı 2. sırada, tekrarı ise 4. sırada tamamladı. 

Rengarenk

Tür: Romantik, Komedi
Yönetmen: Kerem Çakıroğlu
Senaryo: Ebru Hacıoğlu
Yapım: NTC Medya
Yapımcı: Mehmet Yiğit Alp
Kanal: ATV
Günü: Cuma
Saati: 20.00
Başlangıç Tarihi: 8 Temmuz 2016
Konu:
Veteriner Can, aşka ve kadınlara inancını yitirmiş bir adamdır. Renk Duygu ise, ünü Türkiye sınırlarını aşmış, her söylediği gündem, her giydiği moda olan bir yıldızdır. Ancak Renk bu şöhretten ve yapaylıktan çok sıkılmıştır. Son olarak sevgilisinin de onu aldattığını hissedince setten kaçar. Peşinden gelenlerden saklanmak için bir yer aramaya başlar ve sonunda tam da yerini bulur. Çünkü saklandığı yerin sahibi onu tanımayan Can'dır. Herkes Renk'i ararken Renk, kendini farklı tanıttığı Can'ın sade, popüler kültürden uzak evinde misafir olmaya başlamıştır bile. Renk, Can'ın evinde hiç tanımadığı huzurlu bir dünyayla tanışırken, Can'ın da kadınlara karşı ördüğü kabukta çatlamalar başlar. Fakat Renk'in söylediği yalanlarının ortaya çıkması çok yakındır.

Oyuncular: 
Ümit İbrahim Kantarcılar 
İbrahim Kendirci 
Ferdi Sancar 
İnci Türkay 
Açelya Devrim Yılhan 
Selin Yeninci  
Merve Oflaz 
Sertan Erkaçan 
Cem Belevi 
Şebnem Doğruer  
Şükrü Türen
Funda Güray

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir