Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Resim
Menü ve Görevler  % 100 Görev Açıklamaları  % 100 Notlar  % 100 Terminaller  % 100 Diyaloglar  % 100 Altyazılar  % 100 Bu yama  OyunÇeviri Ekibi  tarafından adına hazırlanmıştır. -Yama Update 7 (1.4.0.525) ile uyumlu hazırlanmıştır. -Ultimate Edition ile uyumludur. -Yamayı kurduktan sonra oyunu Launcher.exe’den başlatıp Veri Dosyaları’nı tıklayın, ardından FalloutNV-TR.esp’nin yanındaki kutucuğu işaretleyin. -Oyun içinden Altyazıları açmayı unutmayın. NOT: Yama bazı modlarla sorun çıkarabilir.  Yamanın Türkçeleştirdiği içerikler: -Fallout New Vegas -Caravan Pack -Classic Pack -Mercenary Pack -Tribal Pack ÖNSÖZ Bu RPG oyununu Türkçeye kazandırmanın hazzını yaşıyorum. Özellikle geniş evrene, ve derin hikâyeye sahip Fallout gibi bir oyunu çevirmek, şahsım adına gurur verici bir olay. Oyunculukta üst boyut olduğuna inandığım Rol Yapma oyunları her zaman ilgimi çekmişti. Çizgisel olmayan oynanış, farklı yollardan gidebilme, değişik stratejiler geliştirebilme, konuyu şekillendirebilme özelli

E ticaret siteleri için satışları artıracak taktikler



E ticaret sitelerinin satışları nasıl artırılabilir ?

E-ticaret internet üzerinden yapılan alışverişlerin genel adıdır. Son yıllarda popülaritesini neredeyse klasik ticaretin önüne geçiren bu kavramı yaparken birçok noktaya önem vermek gerekiyor.


E-ticarete atılacak girişimciler öncelikle düzgün iş ve gelir modelini benimsemeliler. Yapılacak iş de doğru şekilde planlanmalıdır. Gelişim sürecinde bu kurgu değişse de ana hattı aynı kalmalıdır. Ardından pazar araştırması yapılmalıdır. Bu pazar araştırması mümkünse güvenilir bir firmaya yaptırılmadır. Çevrenize sormak gerçekçi bir pazar araştırması olmayabilir, sizleri yanıltabilir. Girişimi kuracağınız ülkeyinin demografisini, ekonomik ve kültürel artı ve eksilerini iyice bilin. İleride acı bir sürpriz ile karşılaşmamak için iş kurarken sizi ilgilendiren kanunları da bilmelisiniz.


Burada ne sattığınız da çok önemlidir, hedef kitlenin iyi seçilmesi ve mümkünse piyasada çok bulunmayan aynı zamanda müşterinin talebi olan bir mal satmak daha avantajlıdır. CRM (müşteri ilişkileri yönetimi) ve lojistik alt yapı kurulmalıdır. Bu lojistik yapının içinde güvenilir bir kargo ile çalışmak da vardır, yeteri büyüklüğe sahip depo da vardır. Şirket ve üretim yerinin lokasyonu da çok önemlidir, rahat ulaşılabilecek bir yer seçilmelidir.


Bir diğer nokta ise, eğer bir meta satacaksanız yani hizmet sektöründe değilseniz, siteniz o ülkenin kültürüne ve alışkanlıklarına göre sadece fazla yormayacak şekilde dizayn edilmelidir. Türkiyede kısa siteler sevilirken, bu olay Güney Korede tam tersidir. Sitede ürünlerin açıklamaları mutlaka olmalıdır. İletişim numaranız sitede rahatça görülebilecek bir yerde olmalıdır. Sitede mutlaka kategoriler ve ürün araması kısmı olmalıdır. Mutlaka mobil uygulamalarda da olun.


Mutlaka sosyal medya etkin bir şekilde kullanılmalıdır. Buralarda müşterilerden geri bildirim alınabilir, etkileşim haline geçilebilir, reklam yapılabilir. Ayrıca kargo bedava kampanyaları yapılmalıdır, en çok tercih edilen kampanyadır. Ürünlerinizin yanında ufak hediyeler göndermek , promosyon yapmak, özel paket koli tasarlamak da başarılı müşteri sadakati sağlama yönetimlerindendir. Fiyatlar ve taksit seçenekleriniz rakiplerinizden daha iyi hale getirin. Tüm bunları yaparken birinci sırada müşterilerin isteklerini göz önünde bulundurun ve onlara güven verin, kapasiteniz üzerinde sipariş almayın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Fallout: New Vegas – %100 Türkçe Yama

Girne Amerikan Üniversitesi ile Kıbrıs’ı Kazan, Kıbrıs ve İngiltere’de oku!

FileViewPro 2013 1.5.0 Türkçe Full Tam indir